|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο εχθες σκοφτομαι να στησω ενα βιοτοπικο ενυδρειο με boraras!
Η αληθεια ειναι οτι επηρεαστικα και λιγο απο την επισκεψη που εκανα σε ενα φιλο μου! Τα ψαρια που μου κινησαν.το ενδιαφερον ειναι τα boraras! http://www.seriouslyfish.com/species/boraras-brigittae/ Αν καποιος φιλος μπορει να μου δωσει λεπτομεριες για το στισημο του ενυδρειου θα του ειμουν ευγνομων!!! ------------------------- Μαλλον θα ξεκινησω με οσες λεπτομεριες δινει το λινκ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 06-11-15 στις 22:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ιδεα δεν εχω
![]() Καλη αρχη! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια στο Ξεκινημα | paxman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-01-15 06:42 |
νεο ξεκινημα-νανο γαριδαδικο | panoss77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 24-01-14 19:55 |
βοηθεια με νανο χαμστερ | antonis15 | ¶λλα ζώα | 26 | 31-12-11 13:13 |
Nεος με 60λ. βοηθεια για ξεκινημα! | ARIS1983 | Χρυσόψαρα | 36 | 19-11-10 22:54 |
Λιγη βοηθεια για ενα καλο ξεκινημα ? | pantelis91 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 27-09-10 03:28 |