|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια πηρα σημερα μερικα neon tetra για να μεγαλωσω το υπαρχον κοπαδακι μου και παρατηρω οτι εχουν πιο ανοιχτο κοκκινο χρωμα απο αυτα που εχω ηδη,και δεν θυμαμαι αν ειναι λογω ηλικιας ετσι γιατι τα δικα μου ειναι ενηλικα. Θα γινει το κοκκινο στις ουρες πιο εντονο αργοτερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε φωτο να τα δουμε.προσαρμογη εκανες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα μολις τα πηρα και τους κανω την προσαρμογη θα βγαλω σε λιγο φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο το στρες θα ειναι.Αν δεις οτι περναν οι μερες και δεν εχουν κανονικα χρωματα η παρτιδα απο οπου τα πηρες δεν ηταν καλη.
|
||||
|
||||
![]()
τι μετρησεις εχεις στο ενυδρειο σε Ph και σκληροτητες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Στις φωτογραφιες δεν φαινεται διαφορα γιατι δεν ειναι καλη η καμερα και φαινονται και τα δυο σαν πορτοκαλι αλλα τα παλια που ειχα ειναι κατακοκκινα και τα αλλα ειναι πολυ πιο ανοιχτο το χρωμα τους
|
|
||||
|
||||
![]()
λογικο ειναι να ειναι ετσι...και συ αμα σε κλεινανε σε μια σακουλα και σε μεταφερανε θα αλλαζες 100χρωματα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφησε τα 3-4 μερες να προσαρμοστουν, ταϊσε τα καλα και φροντισε να ειναι καλες οι συνθηκες. Τοτε, λογικα θα εμφανισουν τα χρωματα τους και θα σου φαινονται μια χαρα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
neon tetra | poet | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-09-12 22:54 |
tetra neon | Koninos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 02-02-11 19:07 |
Neon Tetra | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 22-10-09 13:40 |
NEON TETRA | shalis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-10-09 13:20 |
NEON TETRA | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-03-08 23:14 |