|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας! Έχω μείνει με ένα sarasa comet. και οταν με το καλο γυρισω απο τις διακοπες τελη αυγουστου, θα τελειοποιησω το ενυδρειο μου. Τα βηματα μου πιθανως θα ειναι αυτα:
1. θα βαλω πολλες μεγαλες πετρες και πολλα φυτα. 2. θα κανω το φιλτρο βιολογικο 3. τωρα σχετικα με τους ζωντανουρ οργανισμους: σκεφτομαι εξης: θα ήθελα να βάλω ακόμα ένα black moor, ένα apple snail και μια red cherry. Θα μπορουσα να κανω οτιδηποτε, οσο να εχω οσο περισσοτερα απο αυτα που ειπα. Μου προτεινετε εναν συνδυασμο;;;κ καλυτερα να κρατησω μονο ττο σαρασα ή να βαλω κ μπλακ?? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή Τύρφης | BAGELIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-01-10 14:22 |
Αλλαγή νερού | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-05-07 12:01 |
Αλλαγή απο Τ8 σε Τ5... | dessert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 01-05-07 20:34 |
Αλλαγή σε φυτεμένο!!! | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 13-03-07 15:00 |
αλλαγή Τ8 | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-12-05 15:55 |