|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδιά
Ορίστε και το δικό μου ενυδρείο. Ξέρω ότι θα φάω ξύλο με αυτά που έχω μέσα αλλά είμαι πρόθυμος να μάθω. Πληροφορίες: Ειδος ενυδρείου: Κρύου Νερού Διαστάσεις: 120cm x 45cm x 45cm Όγκος: 240 λίτρα Ποικιλιες χρυσοψαρων: 2 Comet ¶λλοι συγκάτοικοι : -- Φυτά: πλαστικά Διακοσμητικά υλικά: Χαλαζίας χαλίκι και κάτι πέτρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Ναι Εξοπλισμος Φωτισμού/watt: 2x18W φθορίου Aqua Διάρκεια φωτισμού: 6 ώρες Μέσα Φιλτράρισματος/αποδόσεις:Εσωτερικό Aquael turbo 1000/1000lt/h Μέσα Θερμανσης: --- Μέσα Ψύξης: --- Λίπανση: --- Παροχή CO2: --- Παράμετροι: pH: 7,2 Γενική σκληρότητα (GH): 8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): 1 Νιτρικά (ΝΟ3): 50 Αλλαγές νερού(% και συχνότητα): 30%/εβδομάδα Θερμοκρασία (μέση τιμή): 26C ¶λλες πληροφορίες: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστο Comet?? | george800 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-04-15 18:44 |
Εκπαιδευμένο Comet | Stefan0s | Χρυσόψαρα | 11 | 22-11-10 18:28 |
comet με εξωφθαλμία. | Χριστόφορος Μίχας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-02-10 08:52 |