|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον μου ανατεθηκε μια αποστολη απο την σπιτονικοκιρα μου.
εχει μια λιμνη που χανει και θελει να την ξανακανει απο την αρχει. καταρχην θα πρεπει να μου πειτε πος μπορω να την ανεβασω σε λιτρα χορις να σπασω τα τσιμεντα. δευτερον σκεφτομαι να την μονώσω με πολιεστερα και μετα με καποιο χρωμα που βαζουν σε δεξαμενες με πόσιμο νερο. θελω να μου πειτε καποιες λισεις για φιλτρα και οτι αλλο θα χρειαστω απο λαμπες uv-a και οτι αλλο θα ειναι καλο γιανα ειναι αξιοπιστο το αποτελεσμα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιδιορθωση γρατζουνιων | kostas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 07-01-12 17:47 |
Επιδιορθωση ενυδρειου !! | jimbaton | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 15-09-11 23:48 |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Επιδιορθωση 15 Λιτρου Απο Σπασιμο. | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 24-11-05 16:50 |