|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΣΟΣ λογω συνθηκων ειναι αδυνατον να μας παραχωρησει καποιο καταστημα κιχλιδες για το εκθεσειακο ενυδρειο,γι'αυτο εχουμε αναγκη απο την βοηθεια σας.
Αν καποιο μελος-χρηστης απο Θεσσαλονικη ή κοντινη περιοχη,εχει κιχλιδες malawi και εχει την καλη διαθεση να τις διαθεσει για 4-5 μερες ωστε να κανουν το μοντελο στο ενυδρειο της εκθεσης να επικοινωνησει μαζι μου. Το ενυδρειο που θα τα φιλοξενησει θα ειναι 160 λιτρων με θερμανση και φιλτρα,δηλαδη ενα πληρες συστημα, σε στυλ βιοτοπου. Σκοπος της παρουσιασης στην εκθεση ειναι η παρουσια ενος ενυδρειου βιοτοπου με αυτα τα ομορφα ψαρια. Ειναι μια καλη ευκαιρια να κινητοποιηθουν τα μελη, παλια και νεα, του φορουμ και του συλλογου ωστε να φανει η αμφιδρομη σχεση που εχουμε μεσα απο αυτο το μεσο. ευχαριστω.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
μια ερωτηση,επειδη ειναι λιγο αοριστο και γενικο οταν λες:" λογω συνθηκων ειναι αδυνατον να μας παραχωρησει καποιο καταστημα κιχλιδες για το εκθεσειακο ενυδρειο"τι ενοεις?για πιο λογω δηλαδη δεν μπορει και ενας μη μαγαζατορας μπορει να δωσει?ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρα λοιπον αυτος ο ορος μας περιοριζει κατα πολυ τις πηγες μας. Αυτος ειναι και ο λογος που ζηταμε την βοηθεια των μελων,τωρα που την εχουμε πιο πολυ αναγκη απο καθε αλλη φορα,αλλωστε κανεις δεν βγαινει ζημιωμενος απο τετοιου ειδους αλληλοβοηθειες!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
α οκ απλα τωρα πιστευω οτι ειναι καλυτερα που το ξεκαθαρισες.ελπιζω να βρεις ανταπόκριση.ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα εδινα πολυ ευχαριστως αλλα στην διεθνη εκθεση που εδωσα καποιες κιχλιδες για το ενυδρειο του αμαζονιου κοψανε το ρευμα την τελευταια μερα και τα ψαρια ψοφησαν.Ηταν καποια αχλι και καποια τα οποια τα ειχα πολλα χρονια.Φυσικα ο αμαζονιος ουτε κουβεντα.Τον Κινεζο εκανε.Αμα θελετε μπορω να δωσω αλλα τελευταια μερα πριν κλεισει η εκθεση θα ηθελα να τα παρω πισω.Υπαρχουν ψαρια απο αυλονοκαρες, αχλι,protomelas.Για ποσες μερες ειναι?Στειλε pm να συννενοηθουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
OK thanks to red rubin.ασ ειναι καλα ο γιωργος,μας ξελασπωσε.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|