|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Σε μια προσφατη επισκεψη μου σε ενα πετ σοπ για αναζητηση αφρικανων... Ειδα ενα ψαρι και μου ειπαν οτι λεγεται n acei (νι ασει το προφεραν)... Το ψαρι ηταν μικρο ακομη ηλικιακα και το χρωμα του ηταν σε αποχρωσεις του καφε... Μου ειπαν οτι οταν μεγαλωσει παιρνει χρωματα κοκκινο και μπλε η μπλε και κοκκινο (κεφαλι και σωμα αντιστοιχα...) και οτι γενικα γινεται πανεμορφο οταν μεγαλωσει... ![]() Ξερεται τιποτα γι αυτο το ειδος...? ![]() Ευχαριστω εκ των προτερων...
|
||||
|
||||
![]()
http://www.cichlidnewsmagazine.com/i...es/36-acei.JPG
παραμυθας ο μαγαζατορας φιλε μου. !!! ναι μεν πολυ ομορφο ψαρι, αλλα απο κοκκινο εχει ..οσο κοκκινο εχει ο ..παναθηναικος στη φανελλα του !!! ( φτου τι ειπα... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Αυτο για το κοκκινο μαλλον παραμυθι απο οτι φαινεται ηταν... Παντως καλο ειναι και ετσι οπως το ειδα... ![]() Εντυπωσιακη η διαφορα οταν μεγαλωσει...εγω που το ειδα μικρο ηταν σκετο καφε...αλλου ανοιχτο και αλλου σκουρο...αλλα μονο καφε... Ξερεις μηπως τιποτα απο συμπεριφορα...μεγεθος και που ανηκει...? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο, προσαρμοζεται αμεσως,ειναι πολυ ησυχο, και ειναι ps.
το συνιστω !! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Αν ειναι ακομη στο πετ σοπ... Να το βαλω ζευγαρι ετσι...? ![]() Καταλητικο ρολο στην αποφαση επαιξαν η ομορφια του...και η συστασεις σου...συνγαυρε... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΟΣ PSEUDOTROPHEUS ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΤΕ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Το πιασα το μηνυμα... ![]() Σε ειδα ετσι εξαγριωμενο...(πρωτη φορα)... ![]() Το μονο προβλημα οπως ειπα και παραπανω σχετικα με το φυλλο...ειναι οτιειναι μικρα ακομα....και ο διαχωρισμος φυλλου αγγιζει το αδυνατο για μενα...φανταζομαι και για αλλους... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Βρε μήπως δεν ήταν pseudotropheus αλλά ήταν aulonacara και ο μαγαζάτορας νόμιζε οτι είναι η Aulonocara nyassae???
Έμοιαζε με αυτό? Αν ναι τότε είναι Aulonocara stuartgranti (Rubescens) Common Name: Ruby Red http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=1311 |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Τωρα στη φωτο που ειναι σε μικρη ηλικια και εκει μοιζει σαν σχημα μονο που το καφε χρωμα του ηταν πιο σκουρο... ![]() Οποτε εφοσον καταληγουμε οτι ειναι Aulonocara δεν μπορω να το βαλω στο ενυδρειο μου...καθως εγω εχω mbuna... ![]() Κριμα...ηταν πανεμορφο....
|
||||
|
||||
![]()
Αν πήγες στη Καυκάσου ήταν aulonacara.
Τα acei υπήρχαν μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα,μετά τα πήραν. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Παράθεση:
Τωρα πριν λιγο ειχα παει στην Καυκασου...ειδα 2 Aulonocares εχουν μεινει... Θα δω...μπορει να παραγγειλω ps. socolofi σε αυτο το μαγαζι...
|
||||
|
||||
![]()
Ειπα να βαλω και εγω μια φωτο (μπας και βοηθησω) δειχνοντας τα μικρα P.Acei τρωγωντας το πρωινο τους
![]() Ενος μηνος ψαρια. Στην αρχη φαίνoνταν σαν Aulonocara B. Μετα απο μερικες μερες, το μπλε-κιτρινο αρχισε να εμφανιζεται πιο εντονα. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Οχι εμοιαζαν πιο πολυ με την πιο πανω φωτο... οποτε ειναι κατα 95% Aulonocares... ![]() Δεν μπορω να βαλω aulonocara σωστα...? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχεις ενυδρειο απο 250 λιτρα και πανω μπορεις να τα κρατησεις
![]() Υ.Γ Δεν ημουν εξαγριωμενος... ηθελα απλα να τονισω κατι που ηταν/ειναι σημαντικο και εχω επισημανει χιλιαδες φορες κατα το παρελθον ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|