|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και συνχαρητηρια για το φορουμ!ονομαζομαι Αντρεας και θα σας παρουσιασω το ενευδρειο μου βημα βημα απο την αρχη της κατασκευης εκτος απο την γιαλα ολα τα αλλα ειναι δικης μου κατασκευης,ολο το project εγινε για την αγαπη που εχω για τις κιχλιδες αλλα και να ομορφηνει το μερος κατω απο την σκαλα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε,,,,δυναμική εμφανίσει εκανες με το νταμαρι σου .
Ωραιο το ενυδρειο καλη δουλεια ,, μια κοντινή φωτο θα ηταν καλυτερη. Ενας με νταμαρι στην παρεα ακομα,,καλη διαμονη ,,οταν βαλεις τα ψαρια βγαλε και αλλες φωτο να δουμε. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες (μάστορας και φορτσάτος
![]() Ο ασιάτης Gyrinocheilus δεν "κολλάει" με βιοτοπικό ![]() Έχεις "στρώσει" το φίλτρο? Έβαλες ψάρια? (βάλε και καμιά κοντινή φωτο) |
|
|||
|
|||
![]()
αντε με το καλο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλώς ήρθες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο!!!
στο ντουλαπάκι έχεις πρόσβαση από πίσω? τι σχέδιο έχεις για τα τρίγωνα αριστερά και πάνω? θα τα κλείσεις με γυψοσανίδα, κάτι άλλο ή τίποτα: |
|
|||
|
|||
![]()
θα βάλω κι άλλες φωτογραφίες παιδιά μόλις τελειώσω με την κατασκευή γιατί θέλω να κλείσω με γυψοσανίδα όλη την σκάλα από κάτω κ να φαίνεται το ενιδρύο από τρεις πλευρές του.. όσο για τον ασιάτης Gyrinocheilus δεν είναι δικός μου κ θέλω να πάρω άλλο γληφτη, τι με προτείνετε να βάλω?
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas434 : 17-04-13 στις 19:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου 115χ30χ50 | bambacha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-11 23:45 |
κατασκευη ενυδρειου | mixalis p | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 23-01-11 22:02 |
βιοτοπικο 950 λιτρα λιμνης malawi | thanasis76 | Malawi | 28 | 10-12-10 14:41 |
Σκεψεις για μετατροπη ενυδρειου σε βιοτοπικο Αμαζονιου | beat89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 04-03-10 01:57 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |