|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να μου πει κάποιος πως λέγεται αυτό το ψάρι για να μπορέσω να βρω πληροφορίες;
Το έχω πολύ καιρό, το πήρα κατά λάθος και δεν ξέρω τίποτα γι αυτό, εκτός ότι είναι πολύ όμορφο αν και ιδιόμορφο. Είναι τελείως διαφανές και όλα του τα όργανα βρίσκονται αμέσως μετά το κεφάλι στο άλλο του σώμα δεν έχει τίποτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ghost Catfish -Kryptopterus minor
Διαβασε και εδω καπια πραγματα για το ψαρι σου.. http://www.aquatic-hobbyist.com/prof...sscatfish.html
|
||||
|
||||
![]()
Kryptopterus minor
Ghostfish, ghost catfish eastern india,thailand,malaysia,sumatra,borneo schooling fish, peacfull, will chase fry.. a sensitive but interesting species. 21-26C 8cm αυτα... κατα Baensch εχω 6 τετοια αρκετο καιρο... κολυμπανε μονιμα σε μια περιοχη οσο ειναι τα φωτα αναμενα.. Μολις σβησουν... το κοπαδι σπαει και πανε παντου αναζητωντας τροφη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|