|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρυσοψαρα που εχω τωρα στο 60αρι (σε μια βδομαδα ερχεται και το 100λιτρο καθαρο) κυνηγαει το ενα το αλλο τι παιζει?
![]() Παλαβωσαν? μολις ακουσαν οτι τους πηραμε μεγαλο σπιτι? μεσα στο 60αρι τρεχει το φιλτρο του και το 2213 eheim το οποιο το στρωνω για το 100αρι
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είναι αρσενικό θηλυκο??
Αν ναι τότε μάλλον θα έχεις ευχάριστα!! Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον θα χεις γεννητούρια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανεις...!!
![]() ![]() σημερα απο περιεργια εβλεπα για γεννες στα χρυσοψαρα..... και αμα αλλαξω ενυδρειο δεν θα εχουν θεμα? ------------------------- δε ξερω αν ειναι αρσενικο θηλυκο.... ειδα οτι πρεπει να τα πιασω στο χερι μου και να δω τον πρωκτο τους για να δουμε τι ειναι....αλλα φοβαμαι μην τα στρεσσαρω πολυ και εχουμε τιποτα θεματα μετα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 17-05-13 στις 15:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου έχει τύχει ποτέ και δεν έχω ιδέα. έχω διαβάσει ιστορίες που βρήκαν τυχαία ψαράκια να έχουν μεγαλώσει κτλ. αλλά δεν ξέρω, για ψάξ το χαζομπαμπά
![]() ------------------------- και μην ψάξεις τα σώματά τους, άσ τα. δεν υπάρχει περίπτωση να τσακώνονται
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 17-05-13 στις 16:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ωραια...!! ναι αλλα τωρα θα αλλαξω ενυδρειο πρεπει να διαβασω μαλλον....
παει και "δαγκωνει" τις ουρες του και προς το σωμα καμια φορα, γενικα υπαρχει και μια κινητικοτητα στα ψαρια αλλα δεν δαγκωνονται συνεχεια...!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να ειναι ζευγαρωμα , μπορει και οχι...
να τα προσεχεις παντως γιατι αν δεν ειναι, μπορει να στρεσσαριστει το κυνηγηνουμενο ψαρι και να εχουμε δυσαρεστα.. Γεννες παντως μην περιμενεις..ειναι αρκετα δυσκολο σε ενυδρειο (να προλαβεις τα αυγα) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS Ερωτηση!!! | Argiris | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 31-01-12 01:03 |
Μια ερωτηση | faceck | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 24-06-11 20:12 |
ερωτηση!!! | misigun | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-04-10 19:04 |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
ερωτηση για co2.... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 17-09-07 19:02 |