|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Ξεκινάω να σχεδιάζω την ψαροσύνθεση του ενυδρειου μου και έχω σκεφτεί την εξής :
1. Χαρέμι (1-3) Gouramis (colisa chuna ή colisa lalia) 2. 10 Cardinal Tetra 2. Ενα ζευγάρι Kribensis. Είναι πολλά για το ενυδρειο μου; Θέλω χρώματα στα ψάρια μου και αυτά με ικανοποιούν πολύ. Τι λέτε; Προτείνετε κάτι άλλο; Τα Γκουράμι πάντως τα θέλω οπωσδήποτε. Σκληρότητα θα ρυθμίζεται με α/ο. |
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα μην βαλεις τα κριμπενσις μαζι με τα γκουραμι.μπορει να εχεις προβληματα.βαλε κανενα κοπαδακι corydoras
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια τα γκουραμι, και αν και βιοτοπικα δεν ταιριαζουν, κολλανε ως προς τις συνθηκες και με τους καρδηναλιους μια χαρα,
ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΙΜΠΕΝΣΙΣ ΠΟΥ ΚΟΛΑΝΕ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αφου θες να βαλεις οπωσδηποτε γκουραμι, τοτε καντο βιοτοπικο Ασιας.
νταρφ γκουραμι, και στο βυθο ενα κοπαδακι μικροσωμα μποτια. δεν θα σου συνιστουσα να βαλεις και κοπαδοψαρα, γιατι μετα φορτωνεται πολυ το ενυδρειο. προσπαθησε να φυτεψεις και φυτα απο Ασια (πολυσπερμα, πτεροπους, κρυπτοκορινες κτλ) για να εισαι πιο ολοκληρωμενος βιοτοπικα. |
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα η αγαπημενη μου Ασιατικη ψαροσυνθεση ειναι pearl gouramis με αρλεκινους αλλα καλυτερες συμπεριφορες βλεπεις οταν υπαρχει αρκετος χωρος (εγω τα ειχα ετσι σε 300ρι μαζι με kuhli loaches και γαριδες red cherry )
Οπως και να χει και στο 100ρακι δεν ειναι ασχημη η ιδια ψαροσυνθεση (αν και αντι για pearls ισως καλυτερα μικροτερα γκουραμακια)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Καλή η ιδέα. Thanks man! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Undertaker : 13-05-13 στις 20:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο 60χ35χ40 - Ψαροσύνθεση | Stergios90 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 09-05-13 09:46 |
ψαροσύνθεση | ανδρεα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 16-04-13 20:14 |
ψαροσύνθεση | st@vros | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 15-04-13 14:56 |
Ιδέες για νέα ψαροσύνθεση σε 96 λίτρα... | kostasz87 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 02-04-13 00:52 |
Ψαροσύνθεση για 190 λ | ShadowVValker | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 11-06-12 18:26 |