|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην να αναφερω οτι εγω και 20 μερες κανω μια θεραπια για αλγη με το προιον Aglaefix, η οποια γινεται περιπου εδω και 20 μερες.
Τωρα εδω και τρεις μερες μια μεγαλη eupfyllia που εχω , εχει κλεισει τελειως και σημερα παρατήρησα μια ασπρη παχνη σε μερικα κεφαλια της , σαν χνουδι να το πω ... σαν βαμβακι περιπου. Σιφοναρα μερικα , οσα μπορουσα αλλα τα κεφαλια τελειως κλειστα. ολες οι μετρησεις ειναι ΟΚ , τι μπορει να παιζει ? Help για να μην την χασω !! Τι να κανω απο δω και περα ? να της αλλαξω θεση να την χτυπαει περισσοτερο η κυκλοφορια , στη θεση αυτη την εχω εδω και πολυ καιρο και ηταν μια χαρα . Μπορει να την ακουσε απο την θεραπεια με το Algaefix ? Μηπως το παρατραβηξα με την θεραπεια για μεγαλο χρονικο διαστημα ![]() Οποτε τι κανουμε ? βοηθεια μην το χασω το κοραλι γιατι το εχω 3 χρονια και ειναι τουμπανο !! τα υπολοιπα καπως καλα ειναι , κατι πολυποδες δεν ανοιγουν , οχι ομως ολοι. μια histrix παει καλα , ενα σαρκοφυτο ειναι μια χαρα οπως παντα , και τα μανιταρια οσα εχω ανοιγουν οπως παντα. Εδω και ενα βιντεο με το ενυδρειο και την εφυλια.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με PH | Pitsiovic | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-04-13 01:32 |
Πρόβλημα με την ΑΟ | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-12-11 13:50 |
Πρόβλημα νε ΝΟ2 και ΝΟ3 | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-02-09 16:23 |
πρόβλημα.. | tie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-08 01:02 |
Πρόβλημα με RO | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Δίσκοι | 14 | 11-01-05 17:58 |