|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να φτιαξω ενα ενυδριο 20 λιτρα τι μπορω να βαλω μεσα δεν θελω πιο μεγαλω απο τα 20 λιτρα
|
||||
|
||||
![]()
γαριδουλες και καποια σαλιγκαρακια (πχ ramshorn snails)
|
|
||||
|
||||
![]()
μονομαχοσ μπαινει
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να κανεις ενα πολλη ομορφο φυτεμενο με γαριδουλες ρεντ τσερρυ και σαλιγκαρακια οπως ειπανε οπως αυτο αυτες δεν ειναι ρεντ!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου..μπαινει και μονομαχος..
Αλλα εγω δεν τον προτεινω..ανεβασε 10 λιτρακια και βαλε μονομαχο.. |
|
||||
|
||||
![]()
σωστος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιεσ οι ιδεεσ σας θελω να βαλω κατω για ιποστρωμα γκαζονακι αυτο το εχει το χωμα η το αγοραζω ξεχωριστο
|
||||
|
||||
![]()
το γκαζον που λες φιλε μου ειναι διαφορα ειδη τα οποια ειναι αρκετα απαιτιτηκα σε φως,νερο και λιπασμα.επισης ενα τετοιο ενυδρειο θελει και διοξηδιο του ανθρακα για να κρατηθει δεν ξερω φυσηκα σε τι επιπεδω θες να φτασεις.αλλα θα σου προτηνα να διαβασεις τα υπομνηματα στα φυτεμενα.
|
|
||||
|
||||
![]() οχι http://www.seriouslyfish.com/species/betta-splendens/ και βασικα και γαριδες να βαλεις θα σου βγει το λαδι για να κρατησεις σωστες σταθερες συνθηκες (ισως τωρα να μη δεις προβλημα αλλα το καλοκαιρι θα ειναι κολαση ) γιατι δε φτιαχνεις ενα 60ρακι που ειναι μια χαρα?
|
||||
|
||||
![]()
ενας φιλος θελει να το κανει αυτο και ειπα να τον βοηθησω αυτος μου ειπε οτι το θελει μικρο. 60λτ εχει φιλαμενο αλλα δεν ξερω πωσ το καρφωσε αυτη η ιδεα θα του πω να μην το κανει σημφονα με αυτα που ειπες γιατι καπου μου ειχεσ πει αν δεν κανω λαθως οτι εχεισ και εσυ γαριδεσ αρα θα ξερεισ για να το λες. θα του πω να χρησημοποιηση το 60λιτρο αν θελει
|
||||
|
||||
![]()
60 λιτρα βρε Αλεξη μικρο ειναι (κατα τη γνωμη μου το μικροτερο που μπορει να θεωρηθει ενυδρειο)
Οι γαριδες δεν ανεβαζουν no3 με τον ιδιο ρυθμο που το κανουν τα ψαρια, αλλα για να κρατησεις σταθερες συνθηκες σε μια σταγονα νερο θες πολυ περισσοτερα απ οσα θα ηθελες με ενα κανονικο ενυδρειο (γιατι και οι κοντρολλερς ειναι απαραιτητοι, και η οσμωση για την αναπληρωση κτλ κτλ κτλ και θα εισαι συνεχως με το πεχαμετρο στην κολοτσεπη) Οχι πως το 60ρι τρεχει μονο του και δε θελει ψυξη και αναπληρωσεις, αλλα οσο να ναι ειναι πολυ πιο ελαστικα και φυσιολογικα τα πραγματα και σηκωνει που και που και καμια μεγαλυτερη αλλαγη αν χρειαστει.
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη οι γαριδες εινα πολυ ευεσθητες και θελουν πολυ φροντιδα στο 60λιτρο η ειναι καπου στη μεση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι γαριδες οσο να ναι ειναι λιγο πιο ευαισθητες απο τα ψαρια, σε γενικες γραμμες παντα, αλλα αυτο που γραφω ειναι οτι στο 20λιτρο θα ειναι πολυ χοντρο ζορι να κρατας σταθερες συνθηκες, σε αντιθεση με ενα 60ρακι το οποιο ειναι οσο να ναι πολυ σταθεροτερο σα συστημα. Οσο περισσοτερα λιτρα εχεις τοσο πιο ευκολα συγχωρουνται καποια -εντος λογικων οριων βεβαια- λαθακια η παραλειψεις
|
||||
|
||||
![]()
ωραια θα του που να στισουμε το 60αρι
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
aplle snails!
|
|
||||
|
||||
![]()
και μονομχο ευκολα μπορεις να κρατησεις σε 20λιτρο...εγω το ειχα για πανω απο ενα χρονο φυτεμενο και με μια θυληκια μαζι μεσα και ειχαν γεννησει πανω απο 20 φορες...το 60 λιτρο φυσικα καλυτερο αλλα η επιλογη υπαρχει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδαδικο ~20lt | pigasosaek | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 15 | 28-05-12 01:07 |
Eνυδρειο 20lt τι ψαρια μπορω να βαλω μεσα ? | pantelisx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 17-06-10 10:50 |