|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!!!!
οπως ειχα πει το 360αρι θα γινει με γαριδες και ισως καποιο μεγαλο κοπαδι απο μικροψαρα... για την ωρα ειμαι στο στησιμο.... ηρθαν πριν λιγες μερες λιγα κλαδεματα και περιμενω και καποια φυτα κανονικα... το ενυδρειο εχω ξεκινησει και το στηνω απο δεξια και προχωραω. ![]() ![]() ακομη δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο δεν ξερω πως θα βγει... ![]() ![]() το diy φιλτρο το βλεπετε στις φωτο. για την ωρα δεν εχει βιολογικα υλικα γιατι δεν εχει τιποτα ζωντανο το ενυδρειο και η βιολογια θα χαθει... και λιγες φωτο απο το ξεκινημα.... ![]() ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Νανο για γαριδες με φυτα!20 λιτρα :) | @@nikos@@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 07-12-09 11:44 |
54 λιτρα φυτεμενο για γαριδες!!!! | thanasis76 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 33 | 23-10-08 17:56 |
Στησιμο μικρου ενυδρειου (50 λιτρα) για ζωοτοκα Please Help!!! | MiziGr | Ζωοτόκα | 0 | 23-09-06 21:04 |