|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους και ολες. θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει καποιο ρολο η διαταξη των χωρισματων στο sub αν προκειται για γλυκο η θαλασσινο νερο. ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
βεβαια γιωργη αλλη διαταξη το ενα αλλο .
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα στελιο. ευχαριστω για την απαντηση. εχω βρει ενα sub που το ειχε σε θαλασσινο. μηπως υπαρχει καπου ενα σχεδιο να δω; αν το αφησω ετσι θα εχω προβλ;
|
|
||||
|
||||
![]()
εχουν πολλές διαφορες ... εσυ τι θες να κανεις για ποιο ειδος ενυδρειου
Παντως εγω ειμαι λατρεις του σαμπ και σε γλυκο ακόμα και σε μικρα ενυδρεια για παραδειγμα 200 λιτρων |
|
|||
|
|||
![]()
θα το βαλω σε γλυκο με δισκους να ξεμπλεξω απο τα φιλτρα τα εξωτερικα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- μεγαλη δουλεια φιλε σου λυνει τα χερια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 14-04-13 στις 17:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
το sub τι ειναι
![]() ![]() ![]() ____________________ δεν τα ξερω και ολα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια θα κανεις πολυ καλα
θα το βγαλεις οσα περισσοτερα λιτρα μπορεις και να κανεις το τελευταιο διαμερισμα οσο ποιο μεγαλο μπορεις για να κανεις τις αλλαγες απο εκει. Στο τελευταιο διαμερισμα θα κανεις και μια τρυπα ασφαλείας που να μπορεις να κομπλαρεις λαστιχο που θα στελνει το νερο εξω.... ετσι ωστε θα βαζεις το σωλινακι τις οσμοσης στο ενυδρειο και θα φευγεις για καφε και θα γινεται αλλαγη μονη της ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κανεις δεν μου απανταει????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα είδος φίλτρου ειναι στέφανε..............
|
|||
|
|||
![]()
Οκ,δλδ καθαριζει το νερο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() το τελευταιο ειναι θαλασσινο αποτυχιμενο βεβαια και φυσικα το 1 γινετε πολυ καλο θαλασσινο αν του αφαιρεσουμε τα 3 πρωτα χωρισματα λακι σε καλυψα ? ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ναι Χαρι
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις και για το σχεδιο!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα φιλος αν θες και αλλη βοιθεια στειλε μηνυμα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ φιλε μου, τα σχεδια ειναι κατατοπιστικοτατα!!! λεω να φτιαξω το πρωτο. ευχαριστω και παλι.
|
|
||||
|
||||
![]()
ακου ομως κατι που δε το λενε τα σχεδια το τελευτεο χωρισμα πριν την αντλια σου βαλτο λιγο στραβα ετσι ---> \ για να λυφει ομορφα το νερο και να μην ακουγετε
![]() ------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=58965 εδω στο 15 ποστ εχω φωτο το δικο μου ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 15-04-13 στις 22:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για θαλασσινο ενυδρειο κ sump | mouch | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 9 | 05-02-13 01:13 |
που θα βρω sump; | λατσε τζενη | Φίλτρανση | 28 | 31-01-11 14:50 |
ερωτηση για sump? | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 24-07-06 15:00 |
sump. | χοχλακας φωτης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 09-09-04 02:53 |