|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
επειδή πρόσφατα μου δώσανε ένα ενυδρείο 30 λίτρων, θέλω να ρωτήσω τα εξής: καταρχήν το ξέρω ότι 30 λίτρα είναι λίγα το αλλά δεν θα μπούνε ψάρια. θα το κάνω φούλ φυτεμένο.
οπότε σκέφτομαι να βάλω για υπόστρωμα SERA FLOREDEPOT ηταν και αυτό μέσα στο δώρο με το ενυδρείο 2.4 κιλά. (αυτό πρέπει να το βάλω όλο)? απο πάνω μπορώ να βάλω άμμο ψιλή και αν ναί πόσα κιλά θα χρειαστώ για 30 λίτρα? και το τελευταίο υπάρχει περίπτωση να γεμίσω άλγη αμέσως? ευχαριστώ προκαταβολικά. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χωρίς ΝΟ3 δεν γίνεται φυτεμένο | mitsos1975 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 02-12-10 22:39 |
ολίγον Φυτεμένο χωρίς Co2? | Dekanat | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 26-09-08 15:35 |
Φυτεμένο 300 λίτρων | chris the trik | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-06-07 23:50 |
Φυτεμένο ενυδρείο χωρίς κατάλληλο υπόστρωμα | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-05-03 19:10 |
Στρώσιμο του ενυδρείου μου χωρίς ψάρια. | george | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 18-12-02 19:36 |