|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.η θεια μου εχει πετ σοπ και μεταφερθηκε στη πανορμου.στο καινουριο της μαγαζι εχει απ εξω εναν χωρο στον οποιο θελει να φτιαξει (βασικα μου ειπε να της το φτιαξω εγω) ενα σιντριβανακι ή κατι τετοιο.λεω να φτιαξω μια τετραγωνη λιμνη (χωρις να σκαψω.απ το υψος του εδαφους και πανω) και μεσα να μπει μηχανισμος που να πεταει το νερο πανω ή οτι αλλο.αρχικα ας φτιαχτει αυτο και το παμε σιγα σιγα.ουτως η αλλιως δεν ξερω ποτε θα αρχισει η κατασκευη λογω λεφτων.θελω συμβουλες για το πως να το φτιαξω αυτο λοιπον?τσιμεντολιθους,τσιμεντο και durostick d1?ακουω γνωμες για κατι καλο και οικονομικο.ευχαριστω
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Aν δεν μιλαμε για πολλα λιτρα μια οικονομικη λυση ειναι να παρεις μερικα χοντρα ξυλα (ειδη κηπου,φυτωρια,πρακτικερ) να τα καρφωσεις σχηματιζοντας ενα τετραγωνο, Liner μεσα και εισαι ετοιμος
|
||||
|
||||
![]()
Liner ειναι αυτο το μαυρο πλαστικιο που μπαινει κατω στις λιμνες?που μπορω να το βρω και ποσο κοστιζει?
αν και με αυτη τη λυση εχω δυο ενδιασμους. 1.πως θα μπουν οι μηχανισμοι που θα πετανε το νερο πανω κτλ?απλα θα μπουν πανω απ το λινερ? 2.στο σημειο που θα ειναι φοβαμαι πως μπορει οποιοσδηποτε να το πειραξει και να το χαλασει και να γεμισει και νερα γι αυτο θελω κατι καπως πιο γερο. ευχαριστω για την απαντηση.δεν το αποκλειω.βλεπουμε.περιμενω κι αλλες απαντησεις για κατι πιο σταθερο και γερο...
|
||||
|
||||
![]()
καλό είναι να μην πετάει το νερό προς τα πάνω γιατί όταν φυσάει θα πιτσιλάει τους περαστικούς και αντί για διαφήμιση θα έχει θέματα. εκτός αν το πεζοδρόμιο έχει τεράστιο φάρδος.
καλύτερα να κυλάει το νερό από βράχο, κιούπι κτλ
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω την αληθεια Μαρια κι εγω αυτο σκεφτομαι.και της ειπα για στυλ καταρρακτη αλλα εκεινη ειπε για συντριβανι.τελος παντων.θα δω μηπως της πω να φτιαξω αυτη την τετραγωνη λιμνη και στη μεση να εχει ειτε βραχους ειτε κατι αλλο και να τρεχει το νερο εκει με μια αντλια.
το αρχικο θεμα ειναι το πως να χτισω αυτη τη λιμνη...πραγματικα χρειαζομαι πολυ βοηθεια παιδια...βοηθεια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το πιο εύκολο είναι να βρεις ένα πλαστικό δοχείο, διακοσμητικά τουβλάκια από μάντρα οικοδομικών υλικών, λάσπη χαρμάνι με τσιμέντο κτλ για εξωτερικό, ένα κυκλοφορητή , ένα σποτάκι και μία έξοδο που θα πετάει το νερό
https://www.google.gr/search?hl=el&s...+συντριβανιων& φυσικά πρέπει να τραβήξεις γραμμή ρεύματος από το μαγαζί στο σημείο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ | giota | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 31-08-11 20:58 |
ΒΟΗΘΕΙΑ .. | platy | Ζωοτόκα | 26 | 13-12-09 15:20 |
Μια βοηθεια !!! | gmavro | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-12-09 13:32 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |