|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια. Νεος στο φορουμ επενδυσα τα τελευταια χρηματα μου στο παραπανω ενυδρειο απο γνωστη αλυσιδα καταστηματων στην Αθηνα. Καλως η κακως το εκανα... αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μετα απο μετρημα και υπολογισμους η χωρητικοτητα του δεν πλησιαζει καν τα 702.
Οι διαστασεις του ειναι: Αναφερομενες απο καταστημα 180 Χ 60 Χ 65 Μετρηση εξωτερικη 180 Χ 59,5 Χ 64,5 (μαζι με τα πλαστικα) Μετρηση εσωτερικη 154 Χ 57 Χ 57 (μισο ποντο απο τις λαμπες) Απ οτι καταλαβαινω πρεπει να βγαινει γυρο στα 500 λιτρα και η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη. Κανω κατι λαθος η απλα με κοροιδεψαν? Οπως και να χει προβλημα δεν αντιμετωπισα τις λιγες μερες που το εχω γεματο και διακοσμηση και ψαρια θα κανω σιγα σιγα λογο budget. Μηπως πρεπει να το γυρισω πισω? |
|
||||
|
||||
![]()
Οι 26 ποντοι διαφορα στο μηκος,πως προκυπτουν;
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως μετρησες λαθος την εσωτερικη διασταση ?
|
|||
|
|||
![]()
1. εχεις κανει λαθος στις μετρησεις σου.
2. παντα αναφερονται οι εξωτερικες διαστασεις. |
|
||||
|
||||
![]()
1.54 δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι..αντε να ναι 1.78.
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες Πρόεδρε
![]() και καλορίζικη η ενυδρειάρα. ¶ντε ξανα μέτρα το και πες μας και τι ψάρια σκέφτεσαι να βάλεις |
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε δικιο παιδια μη βαρατε.
Αναφερομενες απο καταστημα 180 Χ 60 Χ 65 Μετρηση εξωτερικη 180 Χ 59,5 Χ 64,5 (μαζι με τα πλαστικα) Μετρηση εσωτερικη 176.5 Χ 57 Χ 57 (μισο ποντο απο τις λαμπες) Αλλα και παλι 702 δεν μου βγαινει ![]() Δεν εχω ιδεα τι ψαρια θα βαλω ακομα ειμαι στο ψαξιμο. |
|
|||
|
|||
![]()
702 λιτρα ειναι οι εξωτερικες διαστασεις.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ελιοτ : 18-03-13 στις 20:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κεντρικη αμερικη πηγαινε.Με τετοια λιτρα θα κανεις θαυματα.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ηξερα οτι υπολογιζονται οι εξωτερικες διαστασεις. Σορρυ για το ακυρο νημα
Δεν μπορω να διορθωσω και το τιτλο "απατη" Ευχαριστω για τις απαντησεις σας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο πηγε το μαλλι???680?
|
||||
|
||||
![]()
nai...
|
|
||||
|
||||
![]()
180x60x65/1000(για να βρουμε τα λιτρα του ενυδρειου)...με τις παραπάνω εξωτερικές διαστάσεις,το κομπιουτεράκι μου μου δίνει 702 λιτρα...οποτε καθαρα λιτρα υπολογίζω περι τα 685-695
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
χμμ..ναι δεν εχεις αδικο....αλλα και πάλι...απέχει πάρα πολυ απο τα λιτρα εξωτερικών διαστάσεων....αλλα δεν πάυει να ειναι ενα μεγαλο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η Juwel ειναι λιγο πιο "σωστη" (στο RIO400 τουλαχιστον που μετρησα και που ο συνολικος ογκος ειναι 508 λιτρα) αφου δινει τα λιτρα νερου (400) που χωραει το ενυδρειο αδειο (δλδ χωρις βυθο, και μεχρι τη κοκκινη γραμμη ανωτερης σταθμης), και χωρις να υπολογιζει το καπακι, τα τζαμια, τα πλαστικα πλαισια, τα φωτα κλπ.
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως ψωνιζουμε με τις διαστασεις, οχι με τα λιτρα που προτεινει η καθε εταιρεια
Κοιτας τι σε βολευει στον χωρο σου και το παιρνεις Η καθε εταιρεια βγαζει χονδρικα ενα νουμερο απ τις εξωτερικες διαστασεις και βαφτιζει το μοντελο της Απο κει και περα εσυ διαλεγεις, δεν μπορεις να την κατηγορησεις οτι ειναι απατη. IMO Δηλαδη αμα σου πει οτι το 150x50x65 ειναι 1000 λιτρα θα το παρεις για 1000 λιτρα; Φιλικα Βασιλης ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απλα απατη test η δεν βλέπω καλα??? | sonic | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 24-12-10 16:51 |