|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ενυδρείο που πρόσφατα έστησα 30 λίτρων (το ενυδρείο είναι σε φάση στρωσίματος χωρίς ψάρια), έχω τα εξής:
έχει υπόστρωμα της sera και ψιλή χαλαζιακή άμμος. έχουν μπει και 2 εύκολα φυτά. μετά το γέμισμα του νερού, υπάρχουν 1-2 αναεροβιες περιοχες. τι πρεπει να κάνω για αυτές να τις αφήσω η να κοιτάξω να το διορθωσω? |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες προσφατα; Παντωσ με προσοχη με κατι μακρυ πλαστικο βυθισε το λιγο να φυγουν οι πολλες φυσαλιδες. Και εισαι οκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχτές το βράδυ το έστησα,
βασικά σαν αρχάριος έκανα το λάθος που μου πρότεινε πετσοπας, μου λεέι να μην την πλύνω την άμμο, και ότι μαζευτει πάνω πανω με μια αποχη να το μαζεψω, το θέμα είναι ότι υπάρχει κενό γύρο στα 4εκ η άμμος απο το υπόστρωμα και δεν ξέρω αν τα φυτά η ρίζα θα φτάσει κάτω κατω - μεχρι το υπόστρωμα δηλαδη επειδή είναι ακόμα στην αρχή δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν σωστό να βγάλω λίγο αμμο για να είναι πιο εύκολο το φύτευμα, αλλα φοβάμαι μην ανακατευτει με το υπόστρωμα |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ειναι αρχη, αερια δεν εχουν μαζευτει ακομα, βγαλε φυσαλιδες ανετα, στο φυτεμα φροντισε να στεριωσει η ριζα, θα απλωθει και στο υποστρωμα μην ανυσηχεις. οταν λες κενο 4 δαχτυλα τι εννοεις?? Το υποστρωμα τι παχος εχει και η αμμος τι παχος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το υποστρωμα παχος 3.5 εχει και η αμμος παχος 3.5-4
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυτεψε και δες αναλογα. μπορει να χρειαστει να βγαλεις λιγη αμμο. Και το υποστρωμα που εβαλες ισως ειναι πολυ προσοχη μην γεμισεις αλγες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PH ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | ilias | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 14-04-07 09:26 |