|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες:
Όνομα:Τούμπα Ημερομηνία απόκτησης: 2ος/13 Ηλικία: 1ος χρόνος Φύλο: - Ποικιλία: Panda demekin ή Panda moor. Χρώμα: ¶σπρο-Μαύρο Είδος λεπιών:Μεταλλικά. Είδος ουραίου πτερυγίου: Fantail Μήκος συνολικό: 7,4εκ. Μήκος κορμού(χωρίς ουρά): 5εκ. Βάρος: 8,3γρ. Διατροφή: Έτοιμες τροφές Σχόλιο :Πρώτη φορά είδα panda moor στην τοπική αγορά και δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Σας παρουσιάζω το ένα εκ των δύο που έχω πλέον στο ενυδρείο μου. Υ.Γ.Ευχαριστώ Κλεόβουλε για το όνομα.Ευρηματικό. Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]()
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 15-02-16 στις 18:41 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πορτραίτο:Το σπιτι του Τσεστερ | polinikis | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 12 | 10-12-14 00:03 |
Taiwan bee black panda & Blue panda | Snakehead | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 47 | 18-09-14 12:11 |
Πορτραίτο:Το χρυσόψαρο μου | SOCRATIS | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 0 | 06-03-13 12:50 |
panda moore | janickrules | Χρυσόψαρα | 9 | 13-10-11 21:15 |