|
|
|||
|
|||
![]()
κατι εχει παθει το αγγελοψαρο μου εδω κ 3 ημερες βαρια αννασενει δεν μπορει να κατσι κανονικα πλαγιαζει η καθετε με το κεφαλι προς τα επανο λες κ κοιταει τον εαυτο του στιν επιφανια του νερου οπος κατρεφτιζει εκει πανο μπορω να το σωσω???
|
|
||||
|
||||
![]()
συμπληρωσε αυτο για αρχη ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH: KH: GH: ΝΗ3 (αμμωνια): ΝΟ2(νιτρώδη): ΝΟ3(νιτρικά): 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 2. ΔΕΡΜΑ: 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? : 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? : 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
|
|||
|
|||
![]()
το εχω σε 60 λιτρο ενυδριο.. 2 αγγελοψαρα εχω μεσα.. θερμοκρασια 27 βαθμους.. τελευτεα αλλαγη εκανα χτες!! μετρηση εχω πολυ καιρο να κανω δεν ειχα καποιο προβλημα το αγγελοψαρο το εχω 2 χρονια ειναι μαγαλουτσικο δεν τρωει τισ τελευτεες 2 μερες βαρια ανασενει κ δεν μπορει να σταθει κανονικα στεκετε με το κεφαλι προσ τα κατο ι κολυμπαει πλαγιαστα!! δεν δοκιμασα να ριξω καποιο φαρμακο.. τι να κανω σημερα ειναι πολυ χειροτερα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
κατα αρχην κανε μετρησεις και τιποτα αλλο!
Γιατι δεν συπληρωνεις την φορμα?
|
||||
|
||||
![]()
Δυο χρονια σε 60 λιτρα και αναπνεει ακομα, να εισαι και ευχαριστημενος.
Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι τωρα.
|
||||
|
||||
![]()
θα απαντησω μετα, τωρα παω να βγαλω τον αδερφο μου απο το ποτ μπαγαζ που τον εχω δυο χρονια, πιστευω να ζει ακομα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θερμοστατη του ειχες??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση: