|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ήθελα να ρωτήσω για το παράκατω υπόστρωμα αν φτάνει μια σακούλα, καθώς θέλω να το βάλω σε ενυδρείο απο 110 έως το 140 λίτρα το πολύ.
Seachem Flourite έχετε υπόψιν κάποιο άλλο καλύτερο? προς το παρόν δεν έχω αποφασίσει για το είδος των ψαριών αλλά θέλω να το κάνω φούλ φυτεμένο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς η τιμή ξευφεύγει πολύ, καθώς είναι πάνω κάτω η μισή τιμή για το ενυδρείο που σκέφτομαι να αγοράσω.
κάποια άλλο σε λογική τιμή? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ με το flourite χρειάστηκα 25 κιλά περίπου για να φτάσω τους 6 πόντους με βυθό 100εκΧ40εκ.
|
||||
|
||||
![]()
αυτό θα φτάσει και για τα 140 λίτρα ή θα χρειαστώ και το πιο μικρό πακετο?
το είχα δεί και πιο παλια απλά δεν είχα διαβάζει κριτικές κατά πόσο καλό είναι. |
|
||||
|
||||
![]()
τι διαστασεις ειναι το ενυδρειο; εμενα σε 80χ36 πηρε 9 κιλα
και μπορει να ηθελε και λιγοτερα,το λεω αυτο γιατι σε καποια σημεια το εκανα πολυ ψηλο και φοβαμαι για αναεροβιες περιοχες.Απο αποδοση ειναι σουπερ δες το ενυδρειο το δικο μου σε 3 μηνες πως εγινε ![]() ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68096&page=2
|
||||
|
||||
![]()
Το 25αρι θα φτάσει και θα σου περισσέψει. Το 10αρι αμφιβάλω να σου πω την αλήθεια. Ο φίλος λέει πως του έφτασε. Επειδή η διαφορά δεν είναι μεγάλη πάρε ένα 10αρι και αν δεν σου φτάσει πάρε άλλο ένα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μηκος επι πλατος(ενυδρειου) επι 0,005(οπου 5 ειναι το υψος του υποστρωματος που θελεις να βαλεις αναλογα αλλαζεις τον αριθμο για το υψος που θελεις). |
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να χρησιμοποιηθει και το JBL MANADO σκετο οπως το Seachem Flourite ή θελει αναμειξη?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι η μεταφραση μεσω google απο την JBL!!!!!
JBL Μανάντο λίγο πριν από τη χρήση στο νερό της βρύσης Ξεπλύνετε για την αφαίρεση των μεταφορών που σχετίζονται με τριβή. JBL Manado μπορεί άμεσα ως υπόστρωμα να χρησιμοποιηθεί σε ένα στρώμα από 5 - 8 cm το καθένα από το μέγεθος του ενυδρείου. Για την καλύτερη και υπέροχη Την ανάπτυξη των φυτών, αλλά σας συνιστούμε εδάφους ακόλουθη βασική δομή: JBL AquaBasis ProFlora συν ως στρώμα πυθμένος του περίπου 2 έως 4 cm πάχος στην εξάπλωση ενυδρείο και επικαλύπτονται JBL Manado - με ένα στρώμα (8 cm 5). Όταν προσθέτετε νερό να βεβαιωθείτε ότι η Το έδαφος δεν είναι ενοχλητικό. Λόγω της δομής JBL Manado μπορούν να επιπλέουν κάποια κόκκους. Αυτό μπορεί να είναι ένα δίχτυ ασφαλείας απομακρύνονται εύκολα. σύσταση: εμείς Συνιστούμε πριν από την εισαγωγή του Aqua βάση συν Εγκατάσταση Bodenheizkabels (JBL Protemp βάση για να θυμόμαστε), καθώς μετέπειτα Απαιτεί την εγκατάσταση, ένα ξέφωτο έξω από το ενυδρείο |
|
||||
|
||||
![]()
αν τα υπολόγισα καλά για 140 λίτρα θα χρειαστεί γύρω στα 14 κιλά.
για μικρότερο παεί σε 10κίλο ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή υποστρώματος | Mkostas | Tanganyika | 2 | 13-07-12 19:04 |
Θέρμανση υποστρώματος | gianelos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-09-10 00:43 |
Επιλογή υποστρώματος! | gregoryn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-11-08 03:09 |
Λίπανση υποστρώματος | nekcharis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 18-12-06 23:02 |
Αλλαγή υποστρώματος | anasios | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 01-10-05 20:15 |