|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!!
Θέλω να αγοράσω έναν PH Controller και είμαι ανάμεσα σε τρείς (3). Μπορεί κάποιος που έχει δοκιμάσει κάποιον από αυτούς τους τρείς ή έχει ακούσει γνώμες και απόψεις από φίλους που τους έχουν και τους δουλεύουν; Γνωρίζω ότι πρέπει να μονώσω καλά με σιλικόνη τα ηλεκτρόδιά τους. Από εκεί και πέρα ανταποκρίνονται; Αξίζει η αγορά τους; Του χρόνου αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα θα του αλλάζω ηλεκτρόδιο με κάποιο καλύτερο (αξιόπιστο). Οι συσκευές που είμαι ανάμεσα είναι οι εξής: Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά ph controller | aias.george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 11-11-12 02:27 |
Αγορά PH Controller | stratosss | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-07-10 06:04 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
IKS PH CONTROLLER | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-06-08 14:51 |
ph controller.... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 12-04-08 20:31 |