|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ενα φωτιστικο με 4χ τ5 24w και αλλο 1 με αλλες 2x τ524w το ενυδρειο ειναι 160λτρ και τωρα χρησιμοποιώ το πρωτο φωτιστικο με 2 daylight 6500k και 2 grolux... Ερωτησης
1)Αν βαλω και στης 6 λαμπες grolux τι θα γινει??? 2)Αν βαλω της 4 grolux και της αλλες 2 daylight?? 3)Πως θα εχω τα καλητερα αποτελεσματα? Εχω co2, μανομετρα, υποστρωματα, κλπ..... Επισης εχω στο μικρο ενυδρειο 60 λτρ 1 τ5 grolux , υποστρωμα χωρις co2 και εχω σχεδων τα ιδια φυτα πως γινετε τα φυτα να ειναι πιο πρασινα και ειδικα η Riccia fluitans να εχει τρελη αναπτηξει στο μικρο και οχι στο μεγαλο? Επισης στο μικρο αλλαζω νερο 1 φορα στον εναμηση μηνα και στο μεγαλο καθε εβδομαδα, στο μικρο δεν ριχνω τιποτα στο μεγαλο ΤΑ ΠΑΝΤΑ οτι χρειαζεται γενικα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sylvania Grolux Help :) | Leofis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-10-11 10:43 |
T5 grolux 24 w | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 26-02-09 18:17 |
Sylvania Grolux | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-02-07 00:10 |