|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα πίσω το παλιό μου ενυδρείο και θέλω να το κάνω φυτεμένο.
Είναι 100λτ. Θα χρησιμοποιήσω DIY CO2 με ζαχαρη, μαγια κτλ Θέλω να ρωτήσω για το φωτισμό. Έχω ήδη ballast για 1 Τ8 και 2 Τ5 Είναι αρκετό για καλό φωτισμό ή πρέπει να προσθέσω κι άλλο? ( Π. Χ. να βγάλω το Τ8 και να να βάλω 2 Χ Τ5 ενα ακομα σετ) Επίσης τι είδους λάμπες να χρησιμοποιήσω.. είτε είναι 1 Τ8 + 2 Τ5 είτε 4 Χ Τ5 γιατί βρίσκω λάμπες με τα ίδια χαρακτηριστικά από 2 έως 82 ευρω!!! Έχω κάνει σχετική έρευνα για τις άλγες κτλ αλλά θα το ρισκάρω με DIY καθώς δεν αντέχω κάτι καλυτερο προς το παρόν. (Θέλω οποσδηποτε γρασίδι..μαλλον Eleocharis) ------------------------- http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=979 Αυτό προσφέρει ολοκληρωμένο σύστημα για CO2 και αν ναι πόσο διαρκεί? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tetra : 30-01-13 στις 13:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις | george1995 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-09-10 10:05 |
Ερωτήσεις... | Αστέριος Μπαζάνης | Bettas | 6 | 27-01-10 23:17 |
Ερωτήσεις για co2 | dfoust | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-08-09 00:24 |
Ερωτήσεις | vaios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 06-05-08 21:01 |
Ερωτήσεις CO2 | koko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 02-06-05 09:50 |