|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επεσα τυχαια πανω σε αυτο
http://www.rendo-shrimp.de/ Οι ποιο εμπειροι ας μας πουν την γνωμη τους για ποιοτητα , τιμες κλπ Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
αν κανονισετε καμμια ομαδικη εγω θελω κατι φυτακια γυρω στο 50αρικο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια αυτες οι παραγελιες συμφερουν;;;;;;;ποιος μου εγγυαται εμενα πως τα ψαρια η οι γαριδες η τα φυτα που θα μου ερθουν απο γερμανια η γενικα απο το εξωτερικο θα ειναι ενταξει και δεν θα κλαιω τα λεφτα μου;;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα σου στείλουν αυτό που θα ζητήσεις... και θα στο στείλουν με τον τρόπο που θα πληρώσεις. Οπότε πληρώνεις την πιο σωστή αποστολή που είναι ακριβη και σε γενικές γραμές όλα καλά. Αν πας να την βγάλεις φτηνά, περιμένεις και είναι λαχείο.
|
||||
|
||||
![]()
οκ οταν κανετε μια ομαδικη παραγγελια δινεται μια διευθυνση η τη διευθυνση που μενει ο καθενας για να τα φερουν ξεχωριστα;;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Reef στη Γερμανια. | Τσιόνογλου Σταύρος | Φωτογραφίες μελών | 13 | 14-10-08 02:37 |
ψωνια απο γερμανια,συμφερουν? | capetanakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 30-05-07 08:56 |