|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εν συντομία αγόρια και κορίτσια , ενυδρειόφιλοι (ψαράδες
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μένω πολύ κοντά στο ενυδρείο και μπορεί να πεταχτώ...Τι θα κάνουμε όμως εκεί;
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα και οι δύο!!!
έκτορα, θα δούμε ψαρούκλες!!!
|
||||
|
||||
![]()
Έχω πάει 2-3 φορές αλλά μου αρέσει οπότε δεν θα με χαλούσε όμως τι θα κάνουμε;θα δούμε μόνο τα ψάρια η θα ασχοληθούμε και με θέματα για τα ενυδρεία μας μιας και θα βρισκόμαστε στο κατάλληλο περιβάλλον;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
άντε καιρός ήταν να το γράψεις. Μη τα περιμένετε όλα από εμένα
![]() Μέσα εγώ αν και την ώρα που προτείνεις αναγκαστικά θα έρθω μόνος μου. Πιο μετά θα βόλευε καλύτερα. Έχει ένα δίκιο ο Ektoras. Τι θα κάνουμε απλά θα δούμε ψάρια? Θα πιούμε κανένα καφέ μετά? Θα ψήσουμε καμία παραδοσιακή πασέτα δίπλα στη θάλασσα? ![]() ![]() ![]() ![]() Γιατί να ξέρεις Ektora η ψαροκουβέντα είναι σίγουρη |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρείο λειτουργεί 09:30 -17:00 γι' αυτό είπα 12.30 αν και ήταν περισσότερο για να συντονιστούμε.
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικές Φωτογραφίες από το Ενυδρείο της Κρήτης | stat | Φωτογραφίες μελών | 2 | 23-12-06 22:59 |