|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα που γυρισα απο την εξοδο μου και κοιταξα τα ψαρακια μου ειδα ενα περιεργο σημαδι στο κεφαλι του ψαριου πριν φυγω αυτο το πραγμα δεν το ειχε ...ουτε ειχε δειξει καποιο σημαδι για να γινει ετσι οπως εχει γινει κοιτακτε και τις φωτο...θελω βοηθηα τι να κανω στο ψαρι και πως να το γιατρεψω ειναι απο τα πιο αγαπημενα ψαρια μου και δεν θελω να το χασω ειναι κριμα..!!
δειτε και στις φωτο!! |
|
||||
|
||||
![]()
ριξε πιο πολυ φως στο ενυδρειο και βγαλε αμα μπορεις καινουργιες φωτος.
επισης καλο θα ειναι να συμπληρωσεις την φορμα ασθενειων που θα βρεις στην αντιστοιχη κατηγορια.
|
||||
|
||||
![]()
Φαίνεται σα να λέιπουν λέπια??
Έχεις κάποιο άλλο ψάρι που μπορεί να το χτύπησε?? κάποιο αιχμηρό διακοσμητικό??
|
||||
|
||||
![]()
καποιο αιγμηρο αντικειμενο δεν εχω μεσα στο ενυδρειο μου...τις εχουν φυγει λιγα λεπια μεσα στο κεντρο τις πληγεις και γυρο γυρο εχει κοκκινιση οπως δειχνει στην φωτο ...θα προσπαθησω να βγαλω κιαλη ...αυτην την στιγμη βγαζω λιγο νερο και συμπληρωνω καινουργιο και θα βαλω και φαρμακα δυστιχος δεν εχω και μετρησης μου εχουν τελειωσει ....
και μεχρι στιγμης απο ψαρια ο μονος που μπορει να κανει φασαρια ειναι ο γλυφτης κανενα αλλο ...και τα ψαρια δεν το τσιμπανε μαλιστα ο αρσενικος την προστατευει αλλα δεν δειχνει καποιο ψαρι να θελει να επιτεθη!! |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει περιπτωση να του εκανε πιπιλια ο πλακοστομος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έχεις δει να ξύνεται στα διακοσμητικά?? ίσως να είναι κάποιο παράσιτο..
|
||||
|
||||
![]()
οχι τιποτα απλος μια φορα μολις τωρα που το ειδα ενα γκουραμι την τσιμπισε αλλα πηγε ο αρσενικος και το εδιωξε και πηγε και ενας καρχαριας αλλα των εδιωξε παλι ο αρσενικος (στιγμες που βλεπω ειναι αυτα!!)
να και καινουργιες φωτο! συγνωμη για της φωτο αλλα δεν εχω καλωδιο για να περασω τις φωτο μεσο ψιφιακης καμερας! (στην τριτη φωτο φαινετε και ο αρσενικος που την προστατευει!) |
|
||||
|
||||
![]()
περαν του σημαδιου στο σκαλαρι σου, γνωριζεις οτι στο ενυδρειο σου γινετε της εκδιδομενης επι χρημασι γυναικος το σιδηρουν κιγκλιδωμα???
σκαλαρια,γκουραμια,καρχαριες,μεδουσες.....χαμος κατσε να δω μηπως βρω τιποτα στο βιβλιο του Δρ.Αξελροντιου για τις ασθενειες.... ------------------------- δυστηχως δεν μπορεσα να βρω κατι στο βιβλιο....το μονο που σου προτεινω ειναι να κανεις αυριο μια γενναια αλλαγη νερου ωστε να κρατησεις τα νιτρικα σου χαμηλα. Απο εκει και περα αμα γνωριζει κανεις αλλος να σου πει....
" I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody " Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaspiou : 06-01-13 στις 02:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μολις εκανα την αλλαγη στο ενυδρειο εκλισα τα φωτα και τα εχω αφηση... αν δω αυριο και εχει μεγαλωση η πληγη ειναι καλητερα να το βαλω σε αλλο ενυδρειο? (55λτ ειναι αυτο που εχω ευκαιρο) και να παρατηρω την πορεια ...και να ρωτισω κανενα τοπικο πετ σοπ για τυχον φαρμακο?
|
|
|||
|
|||
![]()
στα πετ σοπ οποιος ειναι μεσα εχει σπουδασει υχθιολογια αλλα οι περισοτεροι ασχολουνται με τσιπουρες και τετοια αμα βρεις σε πετ καποιο συνχομπιστα και το εχει ψαξει το θεμα τοτε ναι αλλιως δεν θα στο προτοινα
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστιχως ουτε στο πετ σοπ θα παω το ψαρακι μου δεν την εβγαλε καθαρη μολις ειδα τα δυσαρεστα μανταντα..!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι ...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχεις πλεκο? αν ναι ισως αυτος εκανε την ζημια
|
|
||||
|
||||
![]()
κατα 90% οπως το βλέπω ηταν βακτηριδιακη μολυνση...με απομώνοση σε καραντίνα κια θεραπεία αρχικα με pimafix-melafix- και αλατι ίσως το εσωζες..αλλιως μετα θα εμπαινες στα πιο βαρια φαρμακα....η σύνθεση των ψαριών σου ειανι λάθος..οπως και η διακοσμηση..κανε μετρήσεις ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμοιαζε με αυτο:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορο να πω οτι εμοιαζε ειναι και μικρη η φωτο... το δικο μου ειχε ματωμα και ειχαν ανοιξη τα λεπια στην μεση της πληγης και ειχαν φυγη... στις φωτο που ανεβαζα με αυτην που μου εδειξες μπορεις να δεις αν οντως μοιαζει :/
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε τετοιο μεγεθος ειναι η φωτογραφια! Δε τη βρισκω σε μεγαλυτερη ...
Μαλλον βακτηριακη .... ηταν
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |