|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Την καλησπερα μου και τα χρονια πολλα στα παιδια του Φορουμ!Χθες τελειωσα το 4ταρτο και τελευταιο ενυδρειο μου 250 λτ!Οι διαστασεις μου βγηκαν 1χ0.50χ0.50 .Θα ηθελα να ρωτησω πριν αρχισω να το στηνω σιγα σιγα, σκεφτομουν να διαμορφοσω το αquascape του μονο με πετρες και ισως καμια ριζα χωρις να μπλεκξω παλι με φυτα[τα αλλα 3 ειναι τιγκα] !Επειδη θελω να το αφησω ως εχει στις σκληροτητες και με αρκετα αλκαλικο νερο τι ψαρακια μου προτεινετε να βαλω μεσα και πως στο περιπου να το διαμορφοσω?? Ευχαριστω προκαταβολικα
![]() |
Tags |
α;θα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
almost ready (load warning) | chriskousis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 24-08-06 19:16 |
Ready Aquarium | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 17-08-05 13:54 |
hand-made vs ready aquarium και γενικές ερωτήσεις | Celda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 01-08-05 19:58 |
My master piece is ready | pavlos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-10-03 10:31 |
Co2 is ready! | γαυρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 12-01-03 19:45 |