|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιάς και τελικά δεν μπόρεσα να παραγγείλω Pseudomugil gertrudae Aru II αποφάσισα να παραγγείλω αυγά αυτών των ψαριών από ebay.
Τα βρήκα, τα παρήγγειλα και μετά από 9 ημέρες τα παρέλαβα.Η κατάστασή τους λίγο απογοητευτική, μέσα σε τύρφη από τα 20+ εγώ μπορώ να διακρίνω 10 περίπου από τα οποία τα 4-5 έχουν ασπρίσει. ![]() Σε επικοινωνία με τον εκτροφέα τα αυγά είναι 20 απλώς δεν φαίνονται γιατί τα έτοιμα παίρνουν σκούρο χρώμα σαν το χρώμα της τύρφης. ![]() Για τα άσπρα αυγά, λόγω μεταφοράς τους από Αγγλία στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες απώλειες. Τα έβαλα λοιπόν σε ένα ενυδρείο που μου παραχώρισε ο Santaexelix ![]() Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω να μην χάσω τα υπόλοιπα αυγά; |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βρεις σκευασμα που περιεχει μπλε του μεθυλενίου και να βαλεις την μιση συνιστωμενη δοση για fungus.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι έχουν ένα θεμα με το fungus τα αυγά των gertrudae, καθαρό νερό, μπλε του μεθυλενίου, ελαφρύς αερισμός, βαλε μος- φυτά στο ενυδρείο για infusoria γιατί δεν θα δεχτούν άλλη τροφή γι αρχη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα αυγά που έχουν ασπρίσει τα βγάζω για να μην έχουν fungus και κολλήσουν και τα άλλα.Σωστά;
|
|
||||
|
||||
![]()
Προλαβαίνω Δημήτρη γιατί εννοείτε ότι στις 27 θα εκκολαυτούν.
![]() Πού μπορώ να το βρώ; Γιατί νομίζω εχθές που τα παρέλαβα ήταν λίγο άσπρα αυτά που αναφέρω και μερικά ήταν διάφανα με μία άσπρη βούλα.Σήμερα είναι τελείως άσπρα και αυτά με την βούλα αρχίζουν να ασπρίζουν.Βλέπω νομίζω μερικά σκούρα σαν να έχουν ψαράκια μέσα, ελπίζω δηλαδή. ![]() Ο εκτροφέας μου είπε ότι θα έχω μερικά ζευγάρια αν όλα πάνε καλά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() To Punktol 1000 jbl κάνει για να ρίξω; Και αν ναι το ρίχνω σε όλο το ενυδρείο ή να βάλω τα αυγά σε ένα ταπεράκι και να ρίξω εκεί; |
|
||||
|
||||
![]()
Eπισης ιδια δουλεια θα κανεις αν παρεις το SERA MYCOPUR,οπως και με το methylene blue της INTERPET,οπως και με το PIMAFIX της API,οπως και το PROTOZIN της WATERLIFE,οπως και με το FUNGOL της JBL...
ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑ FUNGUS!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να αραιωσεις την δοση σε ενα φλυτζανι με νερο ενυδρειου,και το διαλυμα αυτο να το ριξεις στοχευμενα πανω στα αυγα,αρρωστα και μη,με μια συριγγα.
Κατα τα αλλα οπως τα ειπε ο j.p. για το μεγαλωμα τους.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pseudomugil gertrudae | philorian | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 5 | 22-10-12 14:16 |
Αναπαραγωγη pseudomugil gertrudae | kotsos83 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 30 | 10-03-11 18:29 |
pseudomugil gertrudae | mpoumpoula | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 11 | 28-02-11 01:50 |