|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδία
Σκέφτομαι να κάνω ένα ωραίο δώρο στην κοπέλα μου μιας και έρχονται χριστούγεννα και τις αρέσουν και τα ενυδρεία. Κλείνει πιο πολύ σε γαρίδες.Δεν θα της χαλάσω χατίρι...γαρίδες,γαρίδες λοιπόν! ![]() Επειδή και οι τσέπες είναι αδειανές και δεν υπάρχει πολύ cash-έρι θα κάνω αρκετά πράγματα μόνος μου. Έχω κάτι τζάμια που κάθονται και λέω να τα χρησιμοποιήσω.Το πάχος τους είναι 0,5 αν δεν κάνω λάθος.Καλό δεν είναι? Έτσι όπως το υπολόγισα μπορώ να φτιάξω ένα 30λιτρο (50Χ30Χ20 Μ-Υ-Π) Ο πατέρας μου είναι ξυλουργός οπότε το θέμα βάση-καπάκι έχει ήδη λυθεί.Να σημειώσω ότι το ενυδρείο θα είναι χωνευτό στην βάση και το καπάκι και έτσι μάλλον θα αποφύγω και τις κόντρες. Έχω ένα φίλτρο σπόγγου που το αγόρασα τσάμπα.Αφού κάθεται λέω αντί για κανονικό φίλτρο να βάλω αυτό.Τι λέτε? Τα πράγματα που θα χρειαστώ είναι: -Μια αεραντλία (μια με παροχή 100-200 είναι αρκετή? ) -Χαλίκι (κατα προτίμηση μαύρο) -Κανα ξυλαράκι-φυτό (έχουμε και απο αυτά ![]() -Και φυσικά γαρίδες!!! Για πείτε μου γνώμες.Θα προλάβω να το στρώσω με μπόλι απο το μεγάλο ενυδρείο?Να το ξεκινήσω απο αύριο κιόλας? ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου γαριδοενυδρείο | Alex_Salonica | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 139 | 05-09-14 14:30 |
Νέο γαριδοενυδρείο | coner2 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 03-12-12 19:49 |
Στρωσημο express!! | papanikos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-11-10 16:19 |
Στρώσιμο νερού express | oscar | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-07-04 06:18 |