|
||||
|
||||
![]()
επειδη το συγκεκριμενο ειδος αρεσει σε ενα φιλο μου(πορομενος με γαριδεσ
![]() ![]() ![]() ------------------------- επισης ποσο κοστιζουν? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis vih : 26-10-12 στις 18:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σου απαντώ για τις blue pearl που νομίζω δεν θα βρεις σε καταστήματα στην χώρα μας αν και υπάρχουν σε πάρα πολλά του εξωτερικού π.χ. διαδυκτιακά Γερμανίας που στέλνουν Ελλάδα. Κάποια άτομα του φόρουμ έχουν, μεταξύ αυτών και εγώ, και κατά διαστήματα τα παιδιά αν προλάβουν βγάζουν αγγελίες (συνήθως είναι κλεισμένες από φίλους). Με την παραπάνω έννοια ισως χαρακτηριστούν σπάνιες.
Η τιμή τους από όσο γνωρίζω πάει από 20 έως 40 ευρώ η δεκάδα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναπαραγωγές από όσο γνωρίζω έχουν όλα τα άτομα που τις διατηρούν. Φίλε μου νομίζω το πιο σωστό είναι να βάλεις αγγελία για το τι ακριβώς ζητάει ο φίλος σου και να σου απαντήσουν όσοι μπορούν να εξυπηρετήσουν.
Φιλικά Γιάννης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι που ψαχνω τις caridina babaulti blue?
Kαμια γνωμη που μπορω να βρω;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
BLUE SHRIMP??? | ChocolatePuma | Γαρίδες | 15 | 25-10-12 12:00 |
Taiwanese Blue Velvet Shrimp | GiWrGoS198 | Γαρίδες | 3 | 01-07-12 21:33 |
17/6/2011 blue VT male + blue VT/plakat female | Αντωνης Πατρα | Bettas | 17 | 09-12-11 21:54 |
Blue Tiger-Blue pearl πρωτες φωτος !!! | Raven | Γαρίδες | 79 | 16-04-10 08:39 |