|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδες παμε για δευτερο καφεσακι μιας και το 1ο τα πηγε πολυ καλα αν και με λιγους ενυδρειοασθενης.
![]() Επειδη λοιπον ακουστηκαν διαφορα ακουω ημερομηνιες και ωρες για 22-23-24 Απριλιου. ![]() ![]() το μερος θα το κανονισουμε την ερχομαινη βδομαδα! και οχι σπιτι μου μιας και το μονο που μου εμειναν ειναι τα ψαρια τα φιτα μας εφησαν χρονους ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα ρχομουν αλλα 1)φοβαμε τα τερατα (η μαμα μου με φοβηζε με ενα νταντοιντ οταν δεν ετρρωγα το φαι μου )και 2)δεν θελω να σας κακοκαρδισω με το θαλασσινο.....σε ομορφια.....συμπεριφορα......κτλλλλλλ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη μεχρι τις 23 Απριλιου ποιος ζει ποιος πεθαινει..Μηπως εννοεις Μαρτιου?Καλυτερα στις 25 να σε καμαρωσουμε και στην παρελαση!!!Ρε δεν παμε την Κυριακη αν εχει καλο καιρο στο Βαρελακι να πιουμε καμια φραππα?
maxmike tα τερατα οπως θα ειδες φευγουν σιγα σιγα και τωρα με παρακαλανε να τους δωσω γκαπακια και γαριδες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Bill-Samos;746364]Σακη μεχρι τις 23 Απριλιου ποιος ζει ποιος πεθαινει..Μηπως εννοεις Μαρτιου?Καλυτερα στις 25 να σε καμαρωσουμε και στην παρελαση!!!Ρε δεν παμε την Κυριακη αν εχει καλο καιρο στο Βαρελακι να πιουμε καμια φραππα?
ΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ!!!! maxmike tα τερατα οπως θα ειδες φευγουν σιγα σιγα και τωρα με παρακαλανε να τους δωσω γκαπακια και γαριδες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ε ναι λιπον εγω θα βαλω αρτεμιες!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
[QUOTE=Sakis Papadopoulos;746379] Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=maxmike;746385]ανοιχτα τσικουδια και κρασι υπαρχει αφθονο
xaxaxa eisai wraios filos se perimenoyme pantos!!! ------------------------- αντε παιδια δεν βλεπω να ειστε θερμοι για καποια ενυδρειοσυζιτιση!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 15-03-13 στις 18:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Από τώρα βρε Σάκη για τέλη Απριλίου ;;;
Πάει μακριά η βαλίτσα.....!!!! Κάτι πιο σύντομο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση 03/09/05 | Celda | Greek Aquarist's Boards | 5 | 26-08-05 16:56 |