|
||||
|
||||
![]()
Το τελευταιο διαστημα εχω το εξης προβλημα με το φιλτρο μου.Οταν το καθαριζα δουλευε αψογα τις πρωτες 2-3 μερες και μετα επεφτε η ροη παρα πολυ.Καθαρισα τον χωρο της φτερωτης,τις σωληνωσεις,αλλαξα τελικα φτερωτη και το αξονακι μιας που εσπασε κατα την διαρκεια του καθαρισμου,εβαλα τεφλον στο σπειρωμα στο σωληνακι εισοδου αλλα η ροη παραμενει μικρη.Το κουνησα αρκετες φορες ωστε να φυγει ο αερας.Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει.Εκτος απο πεταμα τι αλλο μπορω να κανω???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παρε το ενα ακρο απο το λαστιχο και φυσα..να δεις θα βγαλει αερα στο αλλο ακρο? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρησιμοποιω σπρει-μπαρ.απλα η εξοδος ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
φυσηξες?αερα εβγαλε απο το αλλο ακρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν το εχω κανει αυτο.για την σωληνα εξοδου λες η εισοδου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο την εισοδο φυσας...μηπως εχει μπουκωσει τιποτα... |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα το προβλημα λυθηκε.εκει που πηγαινα να βγαλω την σωληνα της εξοδου εσπασε το σωληνακι που βγαινει απο την κεφαλη οποτε δεν χρειαζεται να κανω κατι παραπανω.καλο μου φιλτρακι r.i.p.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το πετάς! Η μία λύση είναι να δοκιμάσεις με κυανοακρυλική κόλλα (π.χ. logo) να το κολλήσεις. Η άλλη είναι να βγάλεις τελείως το πλαστικό κάλυμμα του μοτέρ (αυτό που είναι ενσωματωμένη η έξοδος που έσπασες) και να βάλεις το σωλήνα κατευθείαν στην έξοδο. Δες τη φωτογραφία για να καταλάβεις τι εννοώ.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι χωρις καπακι.
Του βαζεις σφιγκτήρα. (θα χρειαστει πιθανως πιο χοντρο λαστιχο για την εξοδο του νερου απο οτι εχει, στο 2211 που το εχω κανει και δουλευει ετσι, εβαλα αλφαδολαστιχο) Το φιλτρο το ειχες τοποθετημενο ετσι ωστε να βρισκεται η κεφαλη του, 10 εκ τουλαχιστον κατω απο τη σταθμη του νερου?
|
|||
|
|||
![]() ![]() ... ![]() Προσφατα την πατησα στο 2213 μου.Με ζεστο νερο μαλακωνει ο πρασινος σωληνας και με πιεση κι υπομονη θα μπει. ![]() Τσεκαρε μηπως εχεις συνδεσει αναποδα τους σωληνες(εισαγωγη-εξαγωγη). Αν θελησεις παντως να βαλεις καπακι http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...W0YPRaHJYawtuG
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σωληνες μεσα καθαρισες?
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 25-12-12 στις 15:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι τους εχω καθαρισει τους σωληνες
------------------------- τελικα το φιλτρο το εφτιαξα συμφωνα με τις οδηγιες σας και δουλευει κανονικα.το μονο που μου λειπει επειδη εβαλα ενα λαστιχο λιγο μεγαλυτερης διαμετρου για την ενωση με την κεφαλη ειναι ενα σφιχτηρακι για το πανω μερος της ενωσης το οποιο ομως δεν φαινεται να επηρεαζει την στεγανοτητα και αλλο ενα σφιχτηρακι απο την σωληνα ποτισματος της γυναικας μου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sailor247 : 25-12-12 στις 20:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μη το αφησεις χωρις σφιγκτηρα.
Ανα πασα στιγμη μπορει να το πεταξει.
|
||||
|
||||
![]()
στην κατω πλευρα που πιανει πανω στην κεφαλη εχω βαλει σφιχτηρα, στην επανω πλευρα εχω χωσει αρκετα μεσα τον σωληνα και το χω σφιξει με συρμα μεχρι μεθαυριο που θα ανοιξουν τα μαγαζια να παρω σφιχτηρακι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρα πολυ χαμηλη ροη σε eheim 2236 | johnbaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 12-01-12 09:46 |
Eheim 2215 | Apollwnas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 30 | 05-04-11 13:29 |
Eheim 2215-Eheim 2217 | peristerigeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 16-08-10 20:25 |
2215 Eheim | CHRIS4204 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-06-07 10:23 |
eheim 2215 | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-03-07 17:23 |