|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω στην κατοχη μου ενα 100λιτρο ενυδρειο και θελω να στρωσω ενα μικρο 20λιτρο ενυδρειο για να βαλω μεσα μερικες απ τις γαριδες μου, εχω σκοπο να μπολιασω το 20λιτρο, το 20αρι θα εχει αεροφιλτρο (πιστευω οτι ειναι καλα για 15-20γαριδες)
Ο τροπος που σκεφτομαι ειναι να βαλω μεσα υλικα απ το ηδη στρωμενο 100αρι, (τρεχει 1+ χρονο και ασθενειες δεν εχει περασει), θα βαλω αμμο απο το 100αρι, οπως και μια πετρα λαβας, ενα ξυλο και μερικα φυτα. Ακομη σκεφτομαι σε μια αλλαγη του μεγαλου να βαλω μιση ποσοτητα νερου και μιση φρεσκο... Στην ουσια θα δημιουργησω τις ιδιες συνθηκες που ηδη ζουν στο μεγαλο! Σε ποσες μερες μπορω να βαλω μεσα τις γαριδες? μπορω κατευθιαν? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα εκανα το μπολιασμα που λες θα εβαζα και κανεναν σαλιγκαρο μεσα μετρησεις 1 2 μερες και μετα θα εβαζα τις γαριδες!Αυτο εκανα και στα δικα μου γαριδαδικα οταν τα εστησα πηρα υποστρωμα απο το μεγαλο και νερο εβαλα φυτα και απο λιγους λαθρεπιβατες και μετα απο 2 μερες μπλουμ και οι γαριδουλες χωρις να εχω καμια απολεια!
|
|||
|
|||
![]()
σαλιγκαρους που να βρω!!! χαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ελεγες θα σου εστελνα!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να μπολιασεις και το βυθο ομως...
Θα παρεις χαλικακι επιφανειακα με πλαστικο κουταλι και θα το σκορπισεις επιφανειακα στο βυθο του νεου ενυδρειου (αν θυμαμαι καλα 1 κουταλακι το σκορπας σε 20 τετραγωνικα εκατοστα αλλα ριξε και περισσοτερο να σαι σιγουρος)
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για μπολι | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 31-01-12 15:34 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ | gdimit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 11-03-11 20:11 |
ερωτηση για μπολι | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-10-10 14:56 |
Ερωτηση για μπολι | tirogalos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 15-05-10 11:05 |
Ερωτηση για το μπολι! | fotis_k | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 30-12-08 17:42 |