|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας αφρικανόφιλοι θέλω να μου πείτε την άποψη σας έχω ένα ενυδρείο 120lt και έχει μέσα 1ζευγάρι labido.sp.yellow,3tropheus moorii Ilangi και ένα πλακώστομο leopard είναι καλά τα λίτρα για τα ψάρια?
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο είναι υπερβολικά μικρό και αντισίγ για τα ψαράκια σου. Αλλά δεν πειράζει κράτα τα εκεί μέσα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(μπορεις να διαβασεις εδω μεσα αρκετα ποστ) τα λιτρα ειναι πολυ λιγα για tropheus οποτε καλυτερα ασε μονο τα labido αλλα σε αναλογια 1m+3f...οποτε μαλλον πρεπει να βρεις αλλε 2 θυληκιες . και δωσε τα tropheus πισω ![]() ![]() ΠΡΟΣ tropheus μπορεις να εξηγησεις λιγο αυτο που προτεινεις "Αλλά δεν πειράζει κράτα τα εκεί μέσα." με ποια λογικη ... σε ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια και σε σενα
![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά για πλάκα το έγραψα αυτό στον vegeta. Είναι φίλος μου και του κάνω πλάκα. Όσο για το αντισίγ είναι μια χαζομάρα που κάνουμε.
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι η δευτερη φορά - παρακαλω προσωπικα αστειακια σε ΠΜ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|