|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Έχω δοκιμάσει να κάνω ένα φυτεμένο ενυδρείο αλλά τα φυτά μου αποτυγχάνουν παταγωδώς.... Έχω ενα κερατόφυλο, μια ανούμπια, μια κρυπτοκορίνα και ένα άλλο (επισυνάπτω φωτογραφίες). Υποτίθεται ότι τα συγκεκριμένα φυτά είναι χαμηλών απαιτήσεων σε λίπανση, υπόστρωμα και φωτισμό. Παρόλα αυτά εγώ έχω αγοράσει άμμο από Petshop και έβαλα και από χαλίκι της θάλασσας και έχω υπόστρωμα κοντά 8-9 εκ. Επιπλέον βάζω υγρό λίπασμα/σίδηρο και έχω βάλει και έξτρα λάμπα. Αυτά φυτά μου κιτρινίζουν, μαραίνονται και ανοίγουν τρύπες στα φύλλα τους. Έχω ξεπουληθεί με αυτά τα φυτά και δεν γίνεται τίποτα! Έχω δώσει ένα σωρό λεφτά Τι να φταίει ρε παιδιά? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Seachem alert | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 27-04-11 00:12 |
Seachem Ammonia Alert | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-12-09 19:56 |
Seachem PH-Alert ΕΡΩΤΗΣΗ!! | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 26-06-09 16:00 |
Seachem pH alert | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-06-08 18:12 |
αμμωνια alert | stefapat | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 18-09-07 22:49 |