|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει χρησιμοποιήσει κανέις αυτό??
http://www.ebay.com/itm/TOM-Hatch-N-...item35a91e9266 Κάνει δουλειά??
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω αν κανει δουλειαα...αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει να την παρεις απο e-bay γιατι μαζι με τα μεταφορικαα...θα σου βγει πανακριβη!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Εγω γενικα τις αυτοματες ταϊστρες δεν τις πολυ-εμπιστευομαι...! Που ξερεις....μπορει να καμια φορα να παισει πολυ τροφη και να σου ψωφησουν τα ψαρακια...ή για μερες να πεφτει λιγη και τα σου ψωφησουν απο ασιτια! Εγω την δικια μου την χρησιμοποιω μονο σε ακρεες περιπτωσεις (αν δηλαδη χρειαστει να λιψω και δεν μπορει κανεις αλλος να τα ταϊσει)!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι κι εγώ έχω δει.. έχει χρησιμοποιήσει κανένας να μας πει αν κάνει δουλειά?
Την συγκεκριμένη δεν την στέλνει καν ελλάδα.. Έχει και φθηνές στο ιμπει.. Αν κάνει δουλειά θέλω να μάθω.. ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kotsos : 23-09-12 στις 17:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το θέλω για θαλασσινό, οπου και να βγουν πιο πολλές (αν και απίθανο να μην φαγωθούν) θα επιβιώσουν χωρίς να επιβαρύνουν το νερό
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ααα...εισαι μια χαρα τοτε..! Απλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος γιατι μια φορα που την εβαλα για δυο μερες που ελιπα γυρισα και ειδα δεκαδες "μη φαγωμενα" φυλαρακια τροφης να επιπλεουν, εχοντας βρομισει ΠΑΡΑ πολυ το ενυδρειο!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει την ταίστρα να την βάζεις τουλάχιστον μια βδομάδα πριν φύγεις για να ρυθμιστεί σωστά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και επίσης αυτή δεν είναι ταΐστρα γενικά, είναι ειδική κατασκευή για ατρέμια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αα.! Αυτο δεν το 'ξερα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16679
Για θαλασσινο ειναι οτι πρεπει στο γλυκο κανει δουλειά αλλα ειναι ταλαιπωρια να την βγαλεις χωρις να φυγει αλατονερο στο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω τις εργοστασιακες αλλα εχω διαβασει αρκετα tutorials για diy (ετσι κι αλλιως πανευκολη κατασκευη ειναι) και ουσιαστικα εκμεταλευεται το sealing της οσμωτικης διαφορας που υπαρχει αναμεσα στο αλατονερο και στο γλυκο νερο.
Απο τη στιγμη που καποιος εχει μερικες βασικες γνωσεις φυσικης λυκειου εννωειτια μπορει να κατασκευασει μια τετοια ταιστρα και να κανει και πατεντες αδειασματος του αλατονερου ή και αλλαγων
|
||||
|
||||
![]()
Θα προσπαθήσω να φτιάξω πρώτα, αλλα αυτό θα είναι σίγουρα πιο συμμαζεμένο απο τις μπακαλιές που θα φτιάξω
![]() Φίλε γιάννη το έχεις ακόμα? τι διαστάσεις έχει?
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα link για diy?
|
|
||||
|
||||
![]() αν ψαξεις στο youtube εχει αναλυτικοτατα βιντεακια κατασκευης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εψαξα αλλα να ταιζει μαζι με εκκολαψη δεν βρηκα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι μαζεμενο γυρο στα 16-18 εκ υψος με 6-7 πλατος υποψιν θελει αεραντλια
Δισκοπάθεια ![]() Και άσχετος από λίμνες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yiannis59 : 23-09-12 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() δε θυμαμαι που το ειδα, αλλα η λογικη ειναι αυτη του αναποδου ποτηριου με μια τρυπα στο πλαι. Το αρμυρο νερο φυσικα δε μπορει να αναμιχθει με το γλυκο γιατι η οσμωτικη διαφορα κανει sealing, ετσι εκολαπτονται οι αρτεμιες στο αρμυρο νερο, και σιγα σιγα περνανε κολυμποντας στο γλυκο και γινονται τροφη
|
||||
|
||||
![]()
Κατι εχω το μυαλο μου αλλα ελεγα να δω κατι σε λειτουργια.
Θα το ψαξω καλυτερα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταίστρα με εβδομαδιαίο πρόγραμμα | Maverick | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 11-05-11 21:30 |
Αυτόματη ταίστρα | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-01-10 01:42 |
Juwel ταίστρα | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-07-09 12:55 |
Τροφή για ταίστρα? | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 10-07-08 18:10 |
Ενδιαφέρουσα ταίστρα | giannisg | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-05-06 18:05 |