|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα στην παρεαααα...!!!
![]() Καμια ιδεααα?? ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 20-09-12 στις 12:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στο θαλασσινό δεν χρειάζεσαι βιολογικό φίλτρο. Την δουλειά αυτή την κανει ο βράχος!
Φίλτρο χρειάζεσαι μόνο για άνθρακα και αντιφώς(και μόνο αν μετράς φοσφωρικά) και μόνο αν το σκίμερ δεν παίρνει υλικά. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι....αλλαα...δεν απαντησες στο βασικο μου ερωτημααα...!
![]() ![]() Ο ανθρακας και το αντιφως...μπαινουν στο φίλτρο? Το σκιμερ ειναι απαραιτητο ε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρααα...αν κρατησω ενα φιλτρο απο αυτα που εχω (βαλω μεσα ανθρακα και σφουγγρια) και παρω ενα skimmer... Ειμαι κομπλέ απο φιλτρανση
ΥΓ...Τα σκιμμερ ξερεις ποσο περιπου κανουν?? Ξερεις καμια ιστοσελιδα (με καλες σχετικα τιμες) που να πουλαει σκιμμερ? |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα στο πιάτο τα θες?
Μπορείς να γκουγκλάρεις και να βρεις τιμές. Ψάξε και στις αγγελίες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πρόσφατα έβλεπα αυτό http://www.ebay.com/itm/370386155881...84.m1423.l2649
το δίνει για 90 λίτρα, αλλα δεν ξέρω κατα πόσο κάνουν..
|
|||
|
|||
![]()
Απ'οτι βλεπω ομωςςς...τα σκιμμερ ειναι αρκετα μεγαλα...και θα φενονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πανω σε 60λιτρο ενυδρειο...!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ για 30λιτρο το έψαχνα.. αμα το πάρω τελικά θα πω εντυπώσεις..
|
||||
|
||||
![]()
εγω στο reefακι εχω αυτο http://www.ebay.com/itm/EXTERNAL-HAN...item256f57f81a
|
|
|||
|
|||
![]()
γιατι λεει μονο 8 λιρες αγγλιας?? Τοσο φθηνα ειναι τα σκιμμερ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το συγκεκριμένο ναι. Αλλά λίρες αγγλίας. 10ευρω είναι. Βάλε και τα μεταφορικά που είναι σε λίρες.
|
|
|||
|
|||
![]()
ααα....μια χαρα ειναι παντως...........νομιζω οτι επρεπε να δωσω τουλαχιστον 100ρικο για να παρω σκιμμερ......οκ ευχαριστω για τις βοηθειες παιδια!....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό δεν είναι το skimmer που θες, είναι φίλτρο με skimmer επιφανείας. Φίλτρο είναι δηλαδή που απλά τραβάει νερό και από την επιφάνεια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΔΕΝ είναι σκίμμερ..
|
||||
|
||||
![]()
Τόσα και παραπάνω πρέπει να δώσεις για να πάρεις κάτι καλό!
|
|
|||
|
|||
![]()
α..τοσο καλααα?? Παει το επιδημαα...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο σκιμμερ οτι πληρωνεις (με εξαιρεσεις) περνεις. Κοιτα τα bubble magus ειναι αξιολογα πιστευω για τα λεφτα τους. Κοιτα και τις αγγελιες για θαλασσινο εξοπλισμο. Το μονο θεμα που παιζει ναχεις με μεταχειρισμενο σκιμμερ, το μονο που χαλαει δηλαδη ειναι το impeller της αντλιας. Θελω να πω οτι δεν εχεις φοβο να μην δουλευει γιατι να χαλασει το ιμπελλερ δυσκολο. Απλα κοιτα να ειναι ποιοτικο. Αυτο με τον ΖΒ και τον ΖΑ ειναι τα κυρια φιλτρα σου. Αποτι καταλαβα δεν θα κανεις sump ετσι? Αρα θελεις hang on skimmer.
Το φιλτρο μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν ρεακτορα για ανθρακα και φωσφορο. Απλα δεν ξερω ο ογκος τους αν ειναι αρκετος, βεβαια για το 60λιτρο φτανει λογικα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορει να κανω και sump αλλα θελει χρονο και χρημα...αρααα..μαλλον οχι!
------------------------- Τι ειναι... "ΖΒ" και "ΖΑ"??? ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 20-09-12 στις 17:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΖΒ= ζωντανος βραχος, ΖΑ= ζωντανος αραγωνιτης(η αμμος κατω) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ααα...αν ειναι 40 ευρω...ισως παρω εξωτερικοο...! Αραγωνιτη και βραχο θα παρω Ζωντανους Ναι!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια, βεβαια επικεντρωσου στα πιο βασικα τωρα, κυκλοφορητες (θα χρειαστεις κυκλοφορια 30xλιτρα σου και παραπανω). Δηλαδη 2 κυκλοφορητες των 1000-1500 λιτρων θασαι οκ. Κοιτα να βαλεις τον ΖΒ σωστα, χωρις νεκρα σημεια. Ενα ΚΑΛΟ σκιμμερ, κανε επενδυση εκει γιατι θα αναγκαστεις να το αλλαξεις μετα αν δεν ειναι καλο και δεν λεει. Φωτισμο αναλογα τι κοραλια βαλεις, ph monitor, ρεφρακτομετρο, TDSμετρο, κανα χρονοδιακοπτη ναχεις σταθερες συνθηκες. Aυτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ...ευχαριστω και παλι..!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μελετη για 60λιτρο Reef! | Malawi Lover | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 16-09-12 12:08 |
Αναβάθμιση Φωτισμού-Φίλτρανσης...Τώρα! | nazgul | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 24-05-12 09:15 |
Απορια για οξυγονωση reef... | galkito | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 15-07-10 18:20 |
Υλικά φίλτρανσης | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-11-07 01:34 |
Περί φίλτρανσης και λοιπών θεμάτων. | mad | Φίλτρανση | 151 | 10-03-07 09:00 |