|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας παιδια!
έχω ξεκινήσει να στήνω μία μεγάλη γλάστρα (300 λιτρα περίπου). έχει υπόστρωμα, απο πάνω χαλίκι, και γλαστράκι με νούφαρα (κ φυσικα κυκλοφορητη-φιλτρο). ξεκίνησα λοιπόν τον κύκλο αμμωνίας, με βάση το υπόμνημα που διάβασα εδώ.. επειδή θα έλειπα 6 μέρες σε κάποια φάση, αντι να ριχνω λιγη αμμωνία κάθε μέρα, εριξα μια πιο μεγάλη δόση αμμωνίας. τώρα που γύρισα (μετα απο εφτα μέρες) η γλάστρα είχε πιάσει άλγη απο αυτη που είναι σε λίμνες με τη μορφή ινών (το οποιο εχω διαβάσει οτι είναι καλό για τα ψάρια που θα μπουν μέσα). παρατήρησα όμως επίσης οτι κολυμπάνε κάτι πολυ μικρα σκουληκάκια. ειναι λεπτα σαν κλωστουλα και στην ακρη λιγο στρογγυλα, και απ'ότι διάβασα ψάχνοντας, αυτα είναι αποικοδομητές! τί πρέπει να κάνω? |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είναι προνύμφες κουνουπιών;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οχι δεν είναι έτσι! θα προσπαθησω να βγαλω φωτο να σας δειξω!!
απλα αναρωτιέμαι.. τώρα που υπάρχουν αυτα, μπορώ να βάλω μέσα χρυσόψαρα που σκόπευα? -------------------------------------------------------------------------------------------------------- παιδια η καμερα δεν εχει αρκετα υψηλη αναλυση και δεν φαινονται καθολου! παρατηρησα οτι αυτα οταν κολυμπουν κανουν μικρους κυκλους! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκουληκια στο ενυδρείο μου. | giannisaek | Σαλιγκάρια | 8 | 21-03-11 00:48 |
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!! | jimmy19111977 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 01-11-08 08:30 |
μικροσκοπικα σκουληκια | andreas213 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 07-02-08 15:37 |
ζωντανα σκουληκια?????? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-06-07 06:34 |
σκουληκια στο ζωντανο βραχο | Theo | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 14 | 01-02-05 13:28 |