|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα, διαβάζω το φόρουμ και είναι πολύ περιεκτικό σε πληροφόρηση.
Έχω μαζέψει κάποιες ερωτήσεις. Σκέφτομαι την αγορά δύο χρυσόψαρων fancy, σκέφτομαι για ενυδρείο 60λίτρα, οριακά, δεν μπορώ να πάρω μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή. Ίσως αν μεγαλώσουν και αυτά, αργότερα να κοιτάξω για κάτι καλύτερο, θέλω να το συνδυάσω με φυτά. Ποια φυτά κάνουν; πέρα από τα annubias nano (αυτά έχω συγκρατήσει), τι άλλο να κοιτάξω για χρυσόψαρα; Στο ενυδρείο για αυτή τη χωρητικότητα χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο φίλτρο (αν δεν είναι πακετάκι), δηλαδή τι ζητάω; Λάμπα χρειάζεται; Αν δεν έχει το ενυδρείο, μπορώ να βάλω μόνη μου; Tι είναι αυτό που κάνει μπουρμπουλήθρες από κάτω προς την επιφάνεια; μ'αρέσει αλλά δεν ξέρω πως το λένε. αυτά τα λίγα για να μη σας πρήζω, thanks. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο για χρυσόψαρα (Απορίες-Συμβουλές) | bouldoza | Χρυσόψαρα | 7 | 11-05-10 22:07 |
Ενυδρείο με χρυσόψαρα !!! | parpdim | Χρυσόψαρα | 3 | 31-01-10 19:04 |
Ενυδρείο για Χρυσόψαρα! | aggelospgr2010 | Χρυσόψαρα | 11 | 23-01-10 14:19 |
Ερωτήσεις και απορίες για χρυσόψαρα | POURITANOS | Χρυσόψαρα | 4 | 30-03-09 13:01 |
ενυδρείο κατάλληλο για 2 χρυσόψαρα | drakoulis | Χρυσόψαρα | 2 | 24-10-05 22:44 |