|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!εχω το συγκεκριμενο φιλτρο και ξαφνικα η αποδοση του επεσε πολυ.το ανοιξα,το καθαρισα,καθαρισα το αξονακι με την φτερωτη αλλα τιποτα.καμια αλλη ιδεα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι σωλήνες είναι καθαροί;
|
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι οτι φαινονται λιγο βρωμικοι.υπαρχει περιπτωση να υπαρξει τοσο μεγαλη μειωση της αποδοσης λογω λιγης βρωμιας στους σωληνες?Και αν ναι,πως να τους καθαρισω μεσα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως εχει κρατησει πουθενα μεσα αερα και δεν δινει οσο θα επρεπε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Καθάρισε τους σωλήνες όπως σου είπαν και πρόσεξε ιδιαίτερα τον αέρα. Αυτός συνήθως ευθύνεται για σημαντικές μειώσεις στη ροή του φίλτρου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να εχεις αερα μεσα στο φιλτρο ,κουνατο σαν φραπε αλλα μην το ξεφτιλησεις,,βγαλτο και ξαναβαλτο στην μπριζα 2 ,3 φορες αν χρειαστη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να περάσεις και ένα σκοινάκι απο το σωλήνα, να δέσεις ένα σφουγκαράκι και να το τραβάξεις..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εχω το ιδιο φιλτρο και εκανα αυτη τη δουλεια πριν καμια 15αρια μερες . Καμια σχεση η αποδοση μετα , μιλαμε εβγαλε πολυ πραμα δεν το περιμενα τοοοση μπιχλα. Τωρα για το αερα που λες πατας το κουμπι που εχει αρκετες φορες μεχρι να βγει ολος ο αερας και να τρεξει νερο απο τον σωληνα ; |
|
||||
|
||||
![]()
θα δοκιμασω κι αυτο με τον αερα αλλα θα καθαρισω και τις σωληνες μηπως δω διαφορα.ολα τα αλλα τα εχω κανει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μειωμενη ροη στο φιλτρο | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 23-12-11 21:25 |
tetra ex700 | billias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 21-05-11 22:05 |
Πρόβλημα με Tetra EX700 | Τηλέμαχος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 65 | 19-10-10 08:35 |
Γνωμη για Tetratec EX700 | jimmis1974 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 10-08-10 06:48 |
tetra EX700 | katamagias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-11-09 12:39 |