|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά Έχω ενα μικρο...προβληματακι! Εγω, αυριο, φευγω Θασο (για 9 ημερες) και δεν θα ειμαι Γρεβενα!.... Πηρα ένα χρονοδιακόπτη (για να ανοιγει το φως στις 10 το πρωι και να κλεινει στις 6 το απογευμα)...! Ο αδερφος μου θα ειναι εδω αυτες τις μερες αρα ειμαι ο.κ. και με το ταϊσμα...αλλα...τι θα γινει με το καθαρισμα????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα εχεις προβλημα για εννεα ημερες.
|
|||
|
|||
![]()
ουφφφ!!! Thanks φιλε...! Δεν φανταζεσαι ποσο με ανακουφησες...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καθάρισμα ενυδρείου εννοείς την αλλαγή νερού ;;
|
|||
|
|||
![]()
Ναι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προβλημα με μη αλλαγη δεν θα εχεις σε 10 ημερες, δεν ξερω ομως αν εχεις ανεμιστηρακια για ψυξη, γιατι τοτε θα χρειαστεις σιγουρα αναπληρωση νερου...
|
||||
|
||||
![]()
Να ταιζει το μισο απο το συνηθες και να αναπληρωνει την εξατμιση καθε μερα ή μερα παρα μερα.
Η φωτοπεριοδος θα μπορουσει να μειωθει σταδιακα στο μινιμουμ (πχ 3-4 ωρες ημερησιως.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ! Thanks παιδες....!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκωμενο φιλτρο παρα τον καθαρισμο | Λάζαρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 24-06-11 20:31 |
ερωτηση μετα απο καθαρισμο φιλτρου... | kgf12345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 06-05-11 15:55 |
Μια βοηθεια για καθαρισμο ξυλου | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 13-04-10 14:11 |
ερωτηση για τον καθαρισμο του εσωτερικου φιλτρου σε θαλλασινο | panoscorfu | Φίλτρανση | 8 | 07-07-09 23:25 |
Πρόβλημα με RO | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Δίσκοι | 14 | 11-01-05 17:58 |