|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το πρωί βρήκα ένα πολύ μικρό σπουργίτι .Το πρόβλημα είναι ότι η φωλιά τους είναι αρκετά ψηλά και δεν μπορώ να το βάλω πίσω.
Ευτυχώς όμως η φωλιά τους είναι κοντά από εκεί που έπεσε .Το πουλάκι το βρήκε η μητέρα του και το τάισε .Μετά το βρήκα ξάπλα με ανοιχτό το στόμα .Πήρα ένα ποτήρι νερο και με το δάχτυλο μου του έδινα σταγονίτσες στο στόμα .Το κακό είναι ότι η μητέρα του ενω το έχει βρει δεν μπορεί να το πάρει .Τι να κάνω τώρα ;;;
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου προσπαθησε να το βαλεις στην φωλιτσα του αν αυτο μπορει να γινει με ασφαλεια..... αν μεινει κατω καποιος γατος θα το φαει... εγω ειχα μια παρομοια περιπτωση πριν 2 χρονια και το ταισα και το αναθρεψα 3 μηνες μεχρι που πεταξε....φυσικα γνωριζε εμενα για "μαμα" και ερχοταν καθε μερα και εμπαινε στο σπιτι απο το ανοιχτο παραθυρο για να το ταισω...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
διαβασε εδω κ αν ειναι επικοινωνησε μαζι τους! http://www.wild-anima.gr/index.php?o...id=225&lang=el
|
|
||||
|
||||
![]()
εαν εχεις οπτικη επαφη με την φωλια προσπασησε με κατι αυτοσχεδιο να το βαλεις πισω, π.χ. με ενα μεγαλο κονταρι που στην ακρη του θα δεσεις τον πατο ενο μπουκαλιου (κοκα κολα) κοβοντας λιγακι σε μια μερια ισα να βγαινει το πουλακι , θα το βαλεις μεσα θα σηκωσεις ευθεια το κονταρι και μολις φτασει στην φωλια θα το γυρεις να αδειάσει το πουλακι μεσα.
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασα ότι μου είπατε .Το κακό είναι ότι είμαι στο εξοχικό και σήμερα πρεπει να φύγω .
|
||||
|
||||
![]()
εχεις και γατες στο εξοχικο? αστο σε ενα οσο γινεται ψηλο σημειο κατω απο το δεντρο να μην το δουν οι θηρευτες.. ο νομος της φυσης ειναι αυτος..
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι γάτες δεν έχω ,αλλά και αυτές που έχουν οι γείτωνες δεν πλησιάζουν σχεδόν καθόλου .
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Το μικρό μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 13-03-11 02:22 |
Το Μικρό μου Ενυδρείο :P | Perotas | Reef | 32 | 08-05-10 13:25 |
Άλλο ένα μικρό. | Τσιόνογλου Σταύρος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 20-10-08 08:15 |
10 μικρά ψαράκια!... | memy | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 09-10-06 21:14 |