|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούργιος στο φόρουμ και θέλω τις πληροφορίες σας για το fluval fx6..οι απορίες μου είναι, μπορώ να το βάλω στην λίμνη μου ή θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα;; Είναι αποκλειστικά για ενυδρεία κ μόνο;; Η λιμνούλα μου είναι 1200l
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Γιάννο
![]() Το φίλτρο δεν το ξέρω αλλά που έψαξα λεει ότι είναι για 1500 λίτρα σωστά? Πρόβλημα δεν θα δημιουργήσεις στην λίμνη ,απλά δεν ξέρω αν θα σε καλύπτει στην φίλτρανση . Πές μας 2-3 πράγματα π.χ. πόσο καιρό έχεις την λίμνη , τί ψάρια έχεις και πόσα σε αριθμό ? Μέχρι τώρα είχες καποιο άλλο φίλτρο ? Βάλε και καμια φωτό αν είναι εύκολο να την δούμε ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:34 |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!! Έχω βάλει ήδη το φλουβαλ σε λειτουργεία απλώς ήθελα να βεβαιωθω ότι κάνει! Έχω την λίμνη μου 3 χρόνια σχεδόν μέσα φιλοξενεί 9 χρυσόψαρα περιπου 20 εκατοστα κ ένα κοί πάνω κάτω 30 εκατοστά. Ναι γιαυτό το φίλτρο που εψαξες μιλάω αν θέλετε μπορω να ανεβασω κ λινκ (σε περίπτωση που κάποιος δεν το ξερει,να μην ψαχνετε
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Πως ανεβαζω φωτογραφίες;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννος : 24-10-15 στις 19:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
περιμενουμε φωτο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Για φωτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=7550 Το φίλτρο είναι δυνατό αλλά για λίμνη δεν νομίζω ότι είναι καλή λύση εκτός κι αν δεν σε κουράζει να το καθαρίζεις κάθε βδομάδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πως ανεβαζω φωτογραφίες;;;[/QUOTE]
Aν δεν μπορείς απο το φορουμ , κάνε λογαριασμο στο http://s447.photobucket.com/ π.χ. και ανέβαζε απο εκεί . Αφού κάνεις upload ανοίγεις την φωτό και πάς δεξια λέει SHARE THIS PHOTO εκεί που λέει IMG πατάς μέσα στο πλαίσιο κάνει αντιγραφή και πατάς εδω στο παράθυρο επικόλληση ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα λογαριασμό στο photobucket γιατί το λινκ που έδωσε ο Κλεόβουλος καλό κ χρήσιμο αλλά επειδή είμαι από ταμπλέτ δεν μου εμφανίζει τέτοια επιλογη..ανεβασα φωτογραφίες τώρα φαντάζομαι κανω κοπι κλειστό το λινκ του άλμπουμ??
------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννος : 29-10-15 στις 12:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΦΟΒΕΡΗ !!!!!!!!
Μπράβο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα λιμνουλα | gregkn73 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 25 | 03-01-16 23:24 |
Πλαστική Λιμνουλα 250 lt | haf_k | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 35 | 27-10-15 09:43 |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
λιμνουλα | johnb | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-12-11 21:47 |
η δευτερη λιμνουλα μου! | apostolis veroia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 103 | 17-07-11 16:11 |