|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ίσως το πιο όμορφο ψάρι όπως λέει και ο τίτλος....
θα το δείτε στο 0:28 http://www.youtube.com/watch?v=DhVwHnM1yzY έχω παραγγείλει.. αν έρθουν θα φτιάξω 4 ενυδρείο.. αλλα να δω που θα το βάλω... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τραβηγμενες επιλεκτικες αναπαραγωγες και οτι συνεπαγεται αυτο.
Πιο ομορφο απο το φυσιολογικο Ram δεν υπαρχει.
|
||||
|
||||
![]()
εμενα παλι τα βολιβιαν μου αρεσαν περισοτερο απο τα κανονικα ραμιρεζι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μιλαμε ομως για 2 διαφρετικα ειδη και οχι για διαφορετικες "εκδοσεις" του ιδιου..οπως στην περιπτωση των long fin.
|
|||
|
|||
![]()
φιλε orbion θα σε στεναχωρησω, αλλα τα μεταλλαγμενα ψαρια με αφηνουν αδιαφορο. προσωπικα προτιμω ψαρια wild caught η ψαρια που να μην εχουν αλλοιωμενα τα αγρια χαρακτηριστικα τους οσο αυτο ειναι δυνατον.
|
|
|||
|
|||
![]()
ούτε εμενα μου αρέσουν τα πειραγμένα ψαρια αλλα το συγκεκριμένο θα ήθελα να το έχω σε ένα δεύτερο ενυδρείο.
μου αρέσει ο τρόπος που κουνάει τα πτερύγια όπως και τα απότομα τινάγματα που κάνει... γενικός όλες οι κινήσεις του φαίνονται με πιο έντονα χαρακτηριστικά για τα χρώματα δεν έχω να αναφέρω κάτι γιατί δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσουν |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim long-term Co2 test | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 21-12-09 15:44 |
Ψάχνω ένα ψάρι που ... | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 19-12-08 18:38 |
Θάνατοι ψαριών (ίσως νυκτική κύστη) | sakis1976 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-03-06 22:48 |
πιθανή αναγνώριση και ίσως γεννητούρια?(άσχετος) | Maax | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-07-04 16:24 |