|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
για σας παιδια. μου εδωσε ενας φιλος τεστ αρι ΝΗ3 ΝΗ4 πως μπορω να δω ποτε λιγουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Από τον αριθμό που έχει πάνω στο μπουκαλάκι θα βρεις την ημερομηνία παραγωγής.
Κλειστά κρατάνε γύρω στην 5ετία. ανοιχτά οι απόψεις διιστανται, εγώ λέω στο 6μηνο πχ "LOT 59a1210" το 59α δε σε ενδιαφέρει το 12 εννοεί Δεκέμβριος και το 10, 2010 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ουτε μονο ενα 6μηνο μολις ανοιχτουν. Κρατανε μεχρι να ληξουν (και ακομα παραπανω αλλα δεν εγγυαται ο κατασκευαστης για το πόσο παραπανω*) Οτι λεει ο καστασκευαστης** να διαβαζεις. Αυτον θα κλεισουν οι ανταγωνιστες αν λεει π@π@ριες. Αυτο που πρεπει να προσεχουμε επισης, ειναι να μην μπερδευουμε τα καπακια των μπουκαλιων των τεστ, μεταξυ τους. Ανοιγουμε το μπουκαλακι, βαζουμε τις σταγονες στο δοκιμαστικο σωληνα και μετα το κλεινουμε πριν ανοιξουμε το επομενο μπουκαλακι. * Εχω τεστ KH που αρχισε να μη δειχνει καθαρα την αλλαγη χρωματος μετα τα 4 ετη. (οπως λεει ο κατασκευαστης) και στα 5 ετη δεν αλλαζε καθολου, αλλα εχω και τεστ αμμωνιας και νιτρικων που δειχνουν σωστα (με επιβεβαιωση με φρεσκα τεστ ) ενω εχουν περασει 5 ετη. (και ο κατασκευαστης δινει 3) ** πχ στο λινκ πιο πανω απανταει η αντιπροσωπος τους ποσο κραταει το καθε τεστ Karin Berke Technical Services Representative Aquarium Pharmaceuticals 800-847-0659 Και στο 11 ποστ προσωπικη επιβεβαιωση απο Nathan Fekula Technical Service and Research Mars Fishcare http://www.aquatek.gr/vb/showthread....227#post594227
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχριστω πολυ για τις πληροφωριες με καλυψατε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοκιμαστικο paludarium 80l-test-test..1-2...test!! | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 60 | 04-08-10 11:31 |
Test pH | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 06-03-08 22:10 |
test NO3 | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 27-01-06 10:31 |
Test NO3 | DimmyF | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 24-09-05 23:14 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |