|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εδω και καποιες μερες εχω παρατηρησει πως οι πολυποδες μου αντιμετωπιζουν καποιο προβλημα! σημαντικα γεγονοτα που σημειωθηκαν αφου μπηκαν στο ενυδρειο ειναι 1ον εβαλα 3 διαφορετικα ειδη νταμσελ fiji blue devil, three stripe και ενα white damsel 2ον τοποθετησα το κομματι του βραχου στην κορυφη του ενυδρειου για να το βλεπει περισσοτερο φως.
και μια βοηθεια απ την εικονα! εγω να σας πω ετσι οπως το βλεπω εγω φαινεται να ειναι τσιμπημενα τα ''πλοκαμακια'' τους και ξεθωριασμενα. παραξενες συμπεριφορες απ τα νταμσελακια δεν εχω παρατηρησει εκτος κι αν την δουλεια την κανουν το βραδυ οταν κλεινουν τα φωτα μετα: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
how to frag: star polyps | Giwrgos P. | Κοράλλια | 1 | 12-09-12 01:50 |
koi προβλημα | giannis89 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 25-06-11 17:37 |
Προβλημα με C02 | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 05-03-10 22:02 |
προβλημα με διαχυση CO2 | petros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-07-08 10:06 |