|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και επεστρεψα σπιτι μετα απο 4μηνα απουσια μου λογω εργασιας,ανεβαζω φωτο απο το ενυδρειο μου το οποιο για 4 μηνες ετρεχε μονο του(μονο με εβδομαδιαιες αλλαγες νερου).Απο το 120 αρι λοιπον που ηταν αυτο(οι 3 πρωτες φωτο)περασα στο 240 αρι(οι τελευταιες 2 φωτο),το οποιο οπως ειπα ετρεχε μονο του 4 μηνες,χωρις πολυ λιπανση,διοξειδιο και φωτισμο(μονο 60 watt).Aπο Σεπτεμβρη θα το γκαζωσω λιγο(αν και ετσι οπως παει δεν εχω κανενα προβλημα με αλγη),για να απλωσει πιο γρηγορα το lillaeopsis,αφου τα αλλα καθε 10 μερες θελουν κλαδεμα.Απο ψαρια μελανοτενιες αναπαραγωγης μου σε ph 6,5.To ενυδρειο τρεχει συνολο σκαρτους 5 μηνες,με τον τελευταιο μηνα να ειχα προβλημα με τα φυτα λογω υπερβολικου διοξειδιου(καποιο χερι ανοιξε την βελονοειδη βαλβιδα αρκετα,με αποτελεσμα πολλα φυτα να σαπισουν),αλλα τελικα ολα καλα για τα ψαρακια αφου τα προλαβα.Απο φιλτρα ενα 2213 ενα 2026 και ενα εσωτερικο sera 120 για την διαχυση του διοξειδιου.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi 700 λιτρα + 150 λιτρα sump | kouman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 10-03-15 09:51 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
30 λιτρα | border | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 26-03-10 17:40 |
ΣΕ 13 ΛΙΤΡΑ ΤΙ ?????? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-12-09 20:22 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |