|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα
αποφάσισα να αλλάξω διακόσμηση στο ενυδρείο μου (λόγο ότι δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερο με δίσκους ) έχω όμως τις έξεις απορείς : 1.θα βγάλω το χαλίκι που έχω και θα βάλω jbl monado χωρίς τίποτα επάνω θα είναι ΟΚ? 2.τις γαρίδες που έχω τώρα μέσα πως θα της πιάσω? (αν και έχω βρει τρόπο άλλα θα χάσω κάμποσες ξέρουν μερικοί των τρόπο χαχαχα) και μετά στο νέο υπόστρωμα θα αντέξουν ? 3 θα βάλω πέτρες από ηφαιστειακή λάβα κάνουν? που θα βρω φτηνές ? Γενικά θέλω να κάνω κάτι τέτοιο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60627 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο setup στο φυτεμενο μου | glazar | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 24 | 29-05-11 20:39 |
new setup ΗELP | vaspiou | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 20-03-11 02:25 |
Νέο setup για 460 λίτρα | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 06-10-10 16:55 |
Νik25 -650 λίτρα ολοκαίνουριο setup | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 09-03-09 11:13 |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |